6000TL Monitör dahil sistem toplama

Makaleler
2
Sistemi ben almayacağım, bir yakınım tavsiye istedi. 😀

Hazır sistem olması daha iyi olur. Amaç oyun oynamak. 144Hz "curved" monitör ve kalan bütçeyle de olabilecek en iyi sistemi bulabilir misiniz ?

RTX 2060 veya 5600XT sığdırırsanız iyi olur ama olmazsa 1660S tabanlı bir sistem de olur. Gamepower, Power Boost gibi markaları da kullanmazsanız sevinirim 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün burada, başka yerde arama. ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

1581997444597.png

Sistem de bu şekilde. İstediklerin ucu ucuna yetiyor. RTX serisini kafandan at, mümkün değil. RX5600XT yerine 1660S ya da 1660Ti tabanlı hazır sistemler de bulabilirsin. 5600XT'nin sorunlu olduğu dolaşıyor forumda gözümle görmedim, inanmıyorum da ama araştırmak lazım :)

bunun MS i fazla ancak VA panel, ms i az olsun isterseniz;

Ben ekran kartını 5700 tercih ederdim 8 VRAM'den dolayı. Fiyat farkı da fazla değil 300 TL olması lazım.
5600XT bile bütçeye zar zor sığıyor :)

bunun MS i fazla ancak VA panel, ms i az olsun isterseniz;

Ya senin attığın RTX2060 olanı ya da bunu alır büyük ihtimalle. SSD Kingston yapmayı düşünüyorum. Daha kaliteli diyorlar.
Bu arada attığın 4ms olan monitörü kendim kullanıyorum :D
Bir de bunu buldum. Bu da bence fena durmuyor. Kasa yine Ranker ama 650W kaliteli bir PSU var.
Monitörün burada, başka yerde arama. ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

Eki Görüntüle 502618
Sistem de bu şekilde. İstediklerin ucu ucuna yetiyor. RTX serisini kafandan at, mümkün değil. RX5600XT yerine 1660S ya da 1660Ti tabanlı hazır sistemler de bulabilirsin. 5600XT'nin sorunlu olduğu dolaşıyor forumda gözümle görmedim, inanmıyorum da ama araştırmak lazım :)
Bu da fena değil ama Ranker markasından emin olamadım.
Curved olması önemli. C24G1 alacaktık ama bütçe yetmeyecek herhalde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı