T toplamacıx Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 9 20 Mayıs 2020 #1 Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - Intel i5 11400F 2.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Sizce bu linkteki markaları bir tık kötü olduğu için ucuzdur eminim. Ama 6000TL bütçe ile bu sistem alınır mı?
Teknobiyotik RTX2060 Fırsat Sistemi - Intel i5 11400F 2.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Sizce bu linkteki markaları bir tık kötü olduğu için ucuzdur eminim. Ama 6000TL bütçe ile bu sistem alınır mı?
mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 20 Mayıs 2020 #2 O SSD hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, diğer parçaların araştırdığım kadarıyla bir sıkıntısı yok. İçiniz rahat etmezse kasayı da değiştirebilirsiniz.
O SSD hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, diğer parçaların araştırdığım kadarıyla bir sıkıntısı yok. İçiniz rahat etmezse kasayı da değiştirebilirsiniz.
T toplamacıx Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 9 20 Mayıs 2020 #3 mstrfnd dedi: O SSD hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, diğer parçaların araştırdığım kadarıyla bir sıkıntısı yok. İçiniz rahat etmezse kasayı da değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ssd de hangi markayı tavsiye edersiniz?
mstrfnd dedi: O SSD hiçbir şekilde tavsiye edilmiyor, diğer parçaların araştırdığım kadarıyla bir sıkıntısı yok. İçiniz rahat etmezse kasayı da değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ssd de hangi markayı tavsiye edersiniz?
Tywishh Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 84 20 Mayıs 2020 #4 toplamacıx dedi: ssd de hangi markayı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung ya da Kingston olabilir. Eğer f/p SSD arıyorsanız Toshiba tercih edebilirsiniz.
toplamacıx dedi: ssd de hangi markayı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung ya da Kingston olabilir. Eğer f/p SSD arıyorsanız Toshiba tercih edebilirsiniz.
mstrfnd Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 256 20 Mayıs 2020 #5 Ben de yeni bir kasa topluyorum, çok araştırdım bu SSD mevzusunu, genelde Toshiba ve Adata SU 6XX serilerinde kronik sorunlardan dolayı çok fazla şikayet var. Kingston 480GB A400 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 450MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şahsen bunu alacağım. O linkteki değişenler kısmında WD - Kingston alınabilir markalar
Ben de yeni bir kasa topluyorum, çok araştırdım bu SSD mevzusunu, genelde Toshiba ve Adata SU 6XX serilerinde kronik sorunlardan dolayı çok fazla şikayet var. Kingston 480GB A400 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 450MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şahsen bunu alacağım. O linkteki değişenler kısmında WD - Kingston alınabilir markalar