körbiginar
Megapat
Daha fazla
Yazın alacaksa yaza yakın bir tarihte konu açmasını öneririm.Sorum başlıkta. Arkadaşımın bütçesi 5500-6000 arasında. 6000'i biraz zorlayabilir dedi. Bu fiyat bandında toplanabilecek en mantıklı sistem nedir? Sistem oyun amaçlı. Yazın da alabileceğini hatta yazın almasının onun için daha iyi olduğunu söyledi. Ama kafasında bir fikir oluşmasını istiyormuş.
Ekran kartı dahil değil mi yani?Biliyorum bende ona yazın ne olacağını bilmediğimizi belki dolar düşer ya da artar dedim. Sadece kafasında bir şey oluşmasını istiyormuş. Şimdi haber verdi sisteminde 1650 varmış. Ama sorun şu ki 4 GB RAM ve 2. nesil i3 işlemci varmış. Nasıl oldu diye sormayın bilmiyorum. Bundan sonraki amacı 10. nesil bir i5 ve 8 GB RAM imiş.
Ekran kartı dahil değil mi yani?
Anakart modelini öğrenin, ona göre öneri yapalım. 3. nesilse muhtemelen LGA1155'tir, 10. nesil için LGA1200 sokete ihtiyacı var.Anlaşılan değil. Anlamadım bir anakarta hem 2. nesil i3 hem de 1650'nin nasıl olduğunu. Şimdi o anakarta hangi işlemci olur acaba.
Bundan sonra sadece kendine işlemci ve RAM bakacakmış.
Anakart modelini öğrenin, ona göre öneri yapalım. 3. nesilse muhtemelen LGA1155'tir, 10. nesil için LGA1200 sokete ihtiyacı var.