6000TL sistem toplama

Bütçe
6000

yağız650

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bir kasa topladım fakat her şey uyumlu mu emin değilim.

1585106671086.png

Güç kaynağı yeterli mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı yeterlidir. Bir tane 2 TB HDD fiyatı 450 TL civarında olması lazım. Kontrol edin daha ucuza gelir. Sisteminizde SSD yok. En azından 240 GB SSD alıp veya 120 GB, Windows ve kullandığınız ofis programlarını onun içine yüklemenizi tavsiye ederim. Fiyatına değecektir. Anakart için o modeli özellikle mi seçtiniz bilmiyorum. Belki Wi-Fi ihtiyacınız vardır. Öyle değilse daha ucuz bir anakart alarak ekran kartını GTX 1660 SUPER veya RX 5600 XT alırsanız çok daha iyi olur.

Güç kaynağı yeterlidir. Bir tane 2 TB HDD fiyatı 450 TL civarında olması lazım. Kontrol edin daha ucuza gelir. Sisteminizde SSD yok. En azından 240 GB SSD alıp veya 120 GB, Windows ve kullandığınız ofis programlarını onun içine yüklemenizi tavsiye ederim. Fiyatına değecektir. Anakart için o modeli özellikle mi seçtiniz bilmiyorum. Belki Wi-Fi ihtiyacınız vardır. Öyle değilse daha ucuz bir anakart alarak ekran kartını GTX 1660 Super veya RX 5600 XT alırsanız çok daha iyi olur.

Zaten elimde 240 GB SSD mevcut. RX580 kötü mü?

Artık böyle sistemleri HDD yerine SSD takmayı tercih edin. Elinizde orta düzeyde malzemeler bulunuyor. Bu sisteme HDD takarsanız yazık etmiş olursunuz, bunun hakkı Windows 10 ve SSD. HDD devri yavaş, yavaş kapanıyor. İleri de sadece fabrika gibi büyük yerler, yüklü miktarda dosyaları GB isteyen yerler kullanacak.

Şu şekilde almanızı öneririm:
Eki Görüntüle 520703

Aşırı mantıklı geldi testleri izledikten sonra, sanırım bu sistemi alacağım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı