6000TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5000-6000

DalyanAga

Decapat
Daha fazla  
Babaanneme telefon alacağım. Bütçe 5-6 bin TL arası. Rski telefonları bozuldu. Ekranı akıcı olsun. Sağlam bir telefon olsun. Facebook WhatsApp ve konuşma yapıyor sadece. Telefon önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsteğini görünce merak edip bakayım dedim kardeşim. Bilinmiş marka ve model olarak Samsung A21s var 64GB Hafıza ve 4 GB Ram ile. 2020 yılı telefonu. Ne kadar görüntü gidip geliyor bilmiyorum ama fiyat aralığını artırsan 7.000 lira civarına bunu bulabilirsin. Yaşlılar genelde kandildi - cumaydı görüntü falan çok gönderip kaydediyorlar ona sen karar ver.

Realme telefonları benim gördüğüm senin isteğine göre üretilen telefonlardan oluşuyor. Uygun denilebilecek modeli Note 60 128 GB Hafıza ve 4 GB Ram 2024 yılı telefonu var. Bu biraz daha uygun Samsung'a telefona göre. 6700 lira. İki telefonu da kullanmadım sadece senin isteğin doğrultusunda araştırdım.

Kullandığım en uygun fiyatlı ve önerebileceğim telefon Realme C53 bunun fiyatı da 7.5-8k civarında.

Telefonculardan falan kovalarsan bazıları eski model telefonları elden çıkarmaya çalışıyor dönem dönem hazır yeni yıla girmişken yıl bazlı eskimişlere denk gelebilirsin. Oradan daha uyguna peşin falan ödeyeceksen bulabilirsin. Bulduğun modeller içinde liste yapıp akşamına buradan sorup yada kendin araştırıp karar verebilirsin. İlla internetten alacaksan fiyatlar 7-8k civarında bilinmiş ve veri bulunan telefonlarda genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı