6000TL TV önerisi

rockerea96

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. Maksimum 5500 TL değerinde televizyon alacağım. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. Maksimum 5500 TL değerinde televizyon alacağım. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar istediğim özellikleri belirtmeyi unutmuşum, en az 43inch ve 4K çözünürlük olursa sevinirim…

Hocam belli bir özellikten bahsederseniz daha iyi olur. Şimdi 4K mı olsun, kavisli ekran mı olsun bunları da belirtin ona göre arkadaşlar öneride bulunsun.

Hocam peki aynı fiyat bandında en iyi LG ve Samsung marka önerileriniz ne olur?
Hocam belli bir özellikten bahsederseniz daha iyi olur. Şimdi 4K mı olsun, kavisli ekran mı olsun bunları da belirtin ona göre arkadaşlar öneride bulunsun.

Dostum yazdım en az 43inch ve 4K özellik istiyorum.

Arkadaşlar Max 6000TL'ye televizyon arıyorum. İstediğim marka LG, Samsung veya Philips. En az 49 inch ve 4K özellik olursa on numara olur .
Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar Max 6000TL'ye televizyon arıyorum. İstediğim marka LG, Samsung veya Philips. En az 49 inch ve 4K özellik olursa on numara olur .
Önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…