Kagoer Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 Xredstyle dedi: PSU kötü mü? GameGaraj PSU'lar iyidir. Genişletmek için tıkla... PSU ne iyi ne kötü. Orta seviye bir PSU. PSU'yu aigo firması ile anlaşmalı yapıyorlar. Onun dışında diyerki adam zaten sallamış.
Xredstyle dedi: PSU kötü mü? GameGaraj PSU'lar iyidir. Genişletmek için tıkla... PSU ne iyi ne kötü. Orta seviye bir PSU. PSU'yu aigo firması ile anlaşmalı yapıyorlar. Onun dışında diyerki adam zaten sallamış.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 Xredstyle dedi: PSU kötü mü? GameGaraj PSU'lar iyidir. Genişletmek için tıkla... 80 PLUS® Certified Power Supplies and Manufacturers | CLEAResult bu bağlantıdan bak bakalım dedikleri gibi sertifikaları var mı?
Xredstyle dedi: PSU kötü mü? GameGaraj PSU'lar iyidir. Genişletmek için tıkla... 80 PLUS® Certified Power Supplies and Manufacturers | CLEAResult bu bağlantıdan bak bakalım dedikleri gibi sertifikaları var mı?
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 15 Şubat 2021 #13 OlcaytoGNS dedi: RAM biraz göz attım bence güzel bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... D-Dostum sana kötü bir haberim var, arkadaşın attığı sistemdeki RAM'le imzandaki sistemin RAM'i aynı model . Üstüne RGB modeli.
OlcaytoGNS dedi: RAM biraz göz attım bence güzel bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... D-Dostum sana kötü bir haberim var, arkadaşın attığı sistemdeki RAM'le imzandaki sistemin RAM'i aynı model . Üstüne RGB modeli.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #14 EmrahGK dedi: D-dostum sana kötü bir haberim var, arkadaşın attığı sistemdeki RAM'le imzandaki sistemin RAM'i aynı model . Üstüne RGB modeli. Genişletmek için tıkla... RAM'lerine bir şey demedim PSU ve kasası için bir değerlendirmede bulundum ve bendeki RAM'ler RGB değil yeni çıkan model şuraya linkini bırakayım Crucial 16GB (2x8GB) Balistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 3.5V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EmrahGK dedi: D-dostum sana kötü bir haberim var, arkadaşın attığı sistemdeki RAM'le imzandaki sistemin RAM'i aynı model . Üstüne RGB modeli. Genişletmek için tıkla... RAM'lerine bir şey demedim PSU ve kasası için bir değerlendirmede bulundum ve bendeki RAM'ler RGB değil yeni çıkan model şuraya linkini bırakayım Crucial 16GB (2x8GB) Balistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 3.5V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da