Daha önce G30 mu toplama mı gibisinden bir başlık açmıştım.( Hazır veya toplama sistem önerisi. Asus Rog Tytan G30ab | Sayfa 2 | Technopat Sosyal ). Toplama almaya karar verdim. Fakat toplama konusunda pek bilgim yok. Sizler belirttiğim bütçeye göre sistem önerebilirse güzel olur. Yalnız eksiksiz sistem dizerseniz güzel olur yani monitöründen klavye-mouse 'una kadar Sağolun şimdiden.
İnceledim orayı da ama benim istediğim sistem arada kalmış gibi oluyor. Yani dikkat edersen bütçe olarak da orta seviye 3000 tl, üst seviye 8000 tl tutmuş. Tam uygun değil gibi bana o yüzden sağol yine de.
Mouse ve klavyelerden kısıp onları daha ucuza kapatabilirsiniz illa gaming almanıza gerek yok. Ekran kartına yüklenmek lazım diye düşünüyorum ve oraya bir R9 295X2 alınabilir.
Az gelir büyük ihtimalle yani şuan için karşılasa da beni idare edebilmesi lazım bir süre. Onun dışında ekran kartı gayet güzel duruyor fakat şu çekirdek hızı ne işe yarıyor biri açıklayabilir mi ? Yani RAM'i ve bit'i daha düşük olduğu halde fiyat olarak daha yüksek olan ekran kartları var. Karşılaştırınca sadece çekirdek hızlarının daha fazla olduğu gözüme çarptı.
Mouse ve klavyelerden kısıp onları daha ucuza kapatabilirsiniz illa gaming almanıza gerek yok.Ekran kartına yüklenmek lazım diye düşünüyorum ve oraya bir R9 295X2 alınabilir.