6000TL'ye kadar monitör önerisi

novexx

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartımın nimetlerinden faydalanmak ve iyi bir görüntü yakalamak için 2K istiyorum. Ancak iyi bir 2K monitör en az 7000'den başlıyor ve ben bütçemi zorlasam ancak 6000'e kadar bütçem var. Sizce 27 inç 1080p monitör mü almalıyım yoksa 24 inç 1080p mi? Ya da uygun fiyata 2K monitör varsa da 2K mi almalıyım? Ucuz bir 2K monitör olsa o zaman da ölü piksel falan oluyor. Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın nimetlerinden faydalanmak ve iyi bir görüntü yakalamak için 2K istiyorum. Ancak iyi bir 2K monitör en az 7000'den başlıyor ve ben bütçemi zorlasam ancak 6000'e kadar bütçem var. Sizce 27 inç 1080p monitör mü almalıyım yoksa 24 inç 1080p mi? Ya da uygun fiyata 2K monitör varsa da 2K mi almalıyım? Ucuz bir 2K monitör olsa o zaman da ölü piksel falan oluyor. Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Bunlar alınabilir. Ama tavsiyem AOC Agon. 2K değil fakat hakkını veren monitör. 27 İnç bütçenizi aşıyor fakat isterseniz 24 alabilirsiniz. Küçük gelebilir bir tık.

Ekran kartın nedir?
FHD olarak:

Ekran kartın nedir?
FHD olarak:
5060ti

16GB ama markayı ilk defa duyuyorum bir sorun olur mu? Ölu piksel falan
Markaya takılmayın içerisinde bulunan panel çok kaliteli rehber olan konuya göz atmanızı da öneririm.
Ölü piksel denk gelirse 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı