swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 02:50 #1 Yeni bir anakart alacağım. Birkaç yıl beni götürmesini istiyorum ve bütçem kısıtlı. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 09:18
Yeni bir anakart alacağım. Birkaç yıl beni götürmesini istiyorum ve bütçem kısıtlı. Önerilerinizi bekliyorum.
mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.881 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi Cuma 09:21 #2 %10 esneme payınız var ise Gigabyte Eagle B650 tercih edebilirsiniz.
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 10:35 #3 mertbirsenn dedi: %10 esneme payınız var ise Gigabyte Eagle B650 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus b650 m-r düşünüyordum. Aradaki fiyat farkına değer mi?
mertbirsenn dedi: %10 esneme payınız var ise Gigabyte Eagle B650 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus b650 m-r düşünüyordum. Aradaki fiyat farkına değer mi?
mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.881 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi Cuma 10:42 #4 swinxy dedi: Asus b650 m-r düşünüyordum. Aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir AM5 işlemciye geçmeyi düşünmüyorsanız pek fark görmezsiniz.
swinxy dedi: Asus b650 m-r düşünüyordum. Aradaki fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir AM5 işlemciye geçmeyi düşünmüyorsanız pek fark görmezsiniz.
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 10:56 #5 mertbirsenn dedi: Daha iyi bir AM5 işlemciye geçmeyi düşünmüyorsanız pek fark görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuanlık öyle bir düşüncem yok. swinxy dedi: Şuanlık öyle bir düşüncem yok. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma pompası için çıkış yokmuş sanırım bu bir sorun yaratır mı? Cpu fana takılarak yapılabilir mı?
mertbirsenn dedi: Daha iyi bir AM5 işlemciye geçmeyi düşünmüyorsanız pek fark görmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuanlık öyle bir düşüncem yok. swinxy dedi: Şuanlık öyle bir düşüncem yok. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma pompası için çıkış yokmuş sanırım bu bir sorun yaratır mı? Cpu fana takılarak yapılabilir mı?
mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.881 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi Cuma 10:58 #6 swinxy dedi: Şuanlık öyle bir düşüncem yok. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam o zaman gönül rahatlığıyla. Benzer bütçe için seçenekler https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-biostar-b650m-x3d-pro-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1141828425.html Kâğıt üzerinde daha iyi duruyor ama diğeri Asus tabii swinxy dedi: Sıvı soğutma pompası için çıkış yokmuş sanırım bu bir sorun yaratır mı? Cpu fana takılarak yapılabilir mı? Genişletmek için tıkla... O konuyu hiç bilmiyorum hocam
swinxy dedi: Şuanlık öyle bir düşüncem yok. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam o zaman gönül rahatlığıyla. Benzer bütçe için seçenekler https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-biostar-b650m-x3d-pro-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1141828425.html Kâğıt üzerinde daha iyi duruyor ama diğeri Asus tabii swinxy dedi: Sıvı soğutma pompası için çıkış yokmuş sanırım bu bir sorun yaratır mı? Cpu fana takılarak yapılabilir mı? Genişletmek için tıkla... O konuyu hiç bilmiyorum hocam