6000TL'ye klavye önerisi

Meetri

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 6000TL gibi bir bütçem var ve klavye almak istiyorum. Klavye de önceliklerim tepki süresinin hızlı olması, sesinin ve görüntüsünün güzel olması (Razer, SteelSeries, ASUS) gibi. Numpad olup olmaması Türkçe karakterler olup olmaması önemli değil. Sesini gerçekten sevdiğim klavyeler ise analog klavyeler (Wraith W75, Razer Huntsman v2, ATK RS7 (sanırım bu analog değildi ama sesi diğer ikisine çok benziyor)). Direkt Wraith W75 almama sebebim ise görüntüsünü beğenmiyorum ve aklımda bir şüphe var. Analog klavyeler diğer klavyelere göre daha mı yavaşlar yoksa herhangi bir fark yok mu? Gerçekten aradığın klavye bu diyerek bir şey önerirseniz ve eğer bütçemi aşıyorsa, bütçemi 7000-7500 bandına çıkarmaya çalışabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

6000TL gibi bir bütçede alacağınız bütün klavyelerde tepki süresi fark edemeyeceğiniz kadar hızlı olacaktır zaten. Profesyonel oyuncu değilseniz eğer bunu bir kriter olarak bile almayın bence.

(Şu an stoğu yok ama yakında yenilenecektir.)

Huntsman V2 TKL clicky switche sahip olduğu için sesi mekanik switchlerden biraz daha farklı ama gayet tatlı bir sesi var bence. Attığım 3 klavye de hem genel kalite olarak, hem de tepki süresi olarak çok üst düzey klavyeler.

6000TL gibi bir bütçede alacağınız bütün klavyelerde tepki süresi fark edemeyeceğiniz kadar hızlı olacaktır zaten. Profesyonel oyuncu değilseniz eğer bunu bir kriter olarak bile almayın bence.

(Şu an stoğu yok ama yakında yenilenecektir.)

Huntsman V2 TKL clicky switche sahip olduğu için sesi mekanik switchlerden biraz daha farklı ama gayet tatlı bir sesi var bence. Attığım 3 klavye de hem genel kalite olarak, hem de tepki süresi olarak çok üst düzey klavyeler.
Clicky çok düşünmüyorum öneri için teşekkür ederim. Diğer iki klavye ise Wraith W75 gibi gerçekten çok güzel sese sahipler ancak görüntüleri gerçekten çok kötü :(

Görüntüsünü beğendiğiniz bir klavyeden örnek verebilir misiniz? Ona göre öneride bulunayım.
Yazdığım gibi genel olarak siyah renk, rgb. Razer, steelseries ve asus rog gibi. Bu markaların neredeyse tüm klavyelerini çok beğeniyorum.

Yazdığım gibi genel olarak siyah renk, rgb. Razer, steelseries ve asus rog gibi. Bu markaların neredeyse tüm klavyelerini çok beğeniyorum.
Bu markaların söylediğim tarz ses veren klavyeleri var mı acaba bilgin var mı?

Bu markaların söylediğim tarz ses veren klavyeleri var mı acaba bilgin var mı?
Manyetik switchlerin öyle çok kendine has bir sesi yok aslında. Linear sınıfına ait (red, yellow, white) çoğu klavyenin sesi benzer.

Apex Pro TKL sizin için mantıklı bir tercih olabilir. Hem omnipoint switchleri sayesinde tepki süresi oldukça düşük olan bir klavye. Bol bol rgb'si ve OLED ekranı var, görünüşünü de beğenirsiniz diye düşünüyorum.

Manyetik switchlerin öyle çok kendine has bir sesi yok aslında. Linear sınıfına ait (red, yellow, white) çoğu klavyenin sesi benzer.

Apex Pro TKL sizin için mantıklı bir tercih olabilir. Hem omnipoint switchleri sayesinde tepki süresi oldukça düşük olan bir klavye. Bol bol rgb'si ve OLED ekranı var, görünüşünü de beğenirsiniz diye düşünüyorum.
Öneri için çok teşekkür ederim. Apex Pro TKL ile Apex Pro arasında ki tek fark numpad mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı