Clicky çok düşünmüyorum öneri için teşekkür ederim. Diğer iki klavye ise Wraith W75 gibi gerçekten çok güzel sese sahipler ancak görüntüleri gerçekten çok kötü6000TL gibi bir bütçede alacağınız bütün klavyelerde tepki süresi fark edemeyeceğiniz kadar hızlı olacaktır zaten. Profesyonel oyuncu değilseniz eğer bunu bir kriter olarak bile almayın bence.
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
(Şu an stoğu yok ama yakında yenilenecektir.)
VGN X68 Mekanik Klavye
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün Firmware güncellemesi yapmadan da sorunsuz bir...wraithesports.com
Razer Huntsman V2 Tenkeyless RZ03-03940300-R3M1 Optical Purple Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri
Razer Huntsman V2 Tenkeyless RZ03 03940300 R3M1 Optical Purple Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Huntsman V2 TKL clicky switche sahip olduğu için sesi mekanik switchlerden biraz daha farklı ama gayet tatlı bir sesi var bence. Attığım 3 klavye de hem genel kalite olarak, hem de tepki süresi olarak çok üst düzey klavyeler.
Görüntüsünü beğendiğiniz bir klavyeden örnek verebilir misiniz? Ona göre öneride bulunayım.Clicky çok düşünmüyorum öneri için teşekkür ederim. Diğer iki klavye ise Wraith W75 gibi gerçekten çok güzel sese sahipler ancak görüntüleri gerçekten çok kötü
Yazdığım gibi genel olarak siyah renk, rgb. Razer, steelseries ve asus rog gibi. Bu markaların neredeyse tüm klavyelerini çok beğeniyorum.Görüntüsünü beğendiğiniz bir klavyeden örnek verebilir misiniz? Ona göre öneride bulunayım.
Bu markaların söylediğim tarz ses veren klavyeleri var mı acaba bilgin var mı?Yazdığım gibi genel olarak siyah renk, rgb. Razer, steelseries ve asus rog gibi. Bu markaların neredeyse tüm klavyelerini çok beğeniyorum.
Manyetik switchlerin öyle çok kendine has bir sesi yok aslında. Linear sınıfına ait (red, yellow, white) çoğu klavyenin sesi benzer.Bu markaların söylediğim tarz ses veren klavyeleri var mı acaba bilgin var mı?
Apex Pro TKL sizin için mantıklı bir tercih olabilir. Hem omnipoint switchleri sayesinde tepki süresi oldukça düşük olan bir klavye. Bol bol rgb'si ve OLED ekranı var, görünüşünü de beğenirsiniz diye düşünüyorum.Yazdığım gibi genel olarak siyah renk, rgb. Razer, steelseries ve asus rog gibi. Bu markaların neredeyse tüm klavyelerini çok beğeniyorum.
Öneri için çok teşekkür ederim. Apex Pro TKL ile Apex Pro arasında ki tek fark numpad mi acaba?Manyetik switchlerin öyle çok kendine has bir sesi yok aslında. Linear sınıfına ait (red, yellow, white) çoğu klavyenin sesi benzer.
Apex Pro TKL sizin için mantıklı bir tercih olabilir. Hem omnipoint switchleri sayesinde tepki süresi oldukça düşük olan bir klavye. Bol bol rgb'si ve OLED ekranı var, görünüşünü de beğenirsiniz diye düşünüyorum.
Steelseries Apex 3 Gaming Klavye, 10 Bölgeli Rgb Aydınlatma, Sessiz Switch, Ip32 Sıvı Dayanıklılık, Premium Manyetik Bilek Desteği, Türkçe Qwerty : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
Steelseries Apex 3 Gaming Klavye, 10 Bölgeli Rgb Aydınlatma, Sessiz Switch, Ip32 Sıvı Dayanıklılık, Premium Manyetik Bilek Desteği, Türkçe Qwerty : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiyewww.amazon.com.tr
Evet.Öneri için çok teşekkür ederim. Apex Pro TKL ile Apex Pro arasında ki tek fark numpad mi acaba?
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sizce Asus Rog Claymore 2 Rx Red switch nasıldır? Çok kaliteli duruyor ve sesini Apex Pro dan daha çok beğendim. Aralarında bir kalite farkı var mıdır acaba?