600TL-800TL'lik Android tabletler

metorik

Decapat
Samsung tabletim patladı. Tamiri 1000TL'ye yakın. Ucuz tabletlere baktım da 10' tabletler 600TL'den başlıyor. Sadece nette gezinip film izliyorum.

Yıllar önce iPad3'ün son zamanları. Aşırı reklamlı internet sayfasına girince tablet kasıyordu. Safari, YouTube, Instagram gibi programlarda sayfayı aşağı kaydırırken bile çok hafif teklemeler oluyordu.

Bu 1-2 GB RAM'li ucuz tabletlerde de buna benzer sorunlar var mı? Oynamıyorum ama yine de denk gelirse PUBG gibi oyunları, programları kaldırır mı?

Vorcom s12 pro alın. 2 RAM 32 GB ROM android 9 10" 5000 mAh batarya. Ben 7" olan versiyonda PUBG'de 40-60 fps CoD'da 60 fps alıyordum.

2.el IPad'lere ya da Samsung'un tabletlerine bakabilirsin Samsung'un 900TL bandında bir tabletii var Galaxy Tab'a diye istersen ona bir bak tam olarak bilmiyorum ama Samsung Galaxy Note 10.1 diye bir tablet var istersen ona bir bak 2. elde bulabilirsen iyidir o tabletde sanırım PUBG'yi kaldırıyor.

saolun yardımlarınız için.şimdilik telefonla takılıyorum daha karar vermedim ne alıcama ama benim gibi bakan arkadaşlar için söyliyim aliexpress te 600-800 tl ye markasız-adı duyulmamış çok güçlü tabletler var

Aman hocam Uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…