Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Kulaklığım var. Mouse ve klavye önerirseniz sevinirim. Klavye olarak Gamepower Ogre düşünüyorum şimdilik.
Kulaklığım var. Mouse ve klavye önerirseniz sevinirim. Klavye olarak Gamepower Ogre düşünüyorum şimdilik.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2022 #2 Mouse olarak Viper Mini öneririm ve kalan bütçeyi artırmanı tavsiye ederim.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Baguvix61 dedi: Kulaklığım var. Mouse ve klavye önerirseniz sevinirim. Klavye olarak Gamepower Ogre düşünüyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Viper Mini / GameBooster G4 Pulsefire en uygunu gibi o bütçede.
Baguvix61 dedi: Kulaklığım var. Mouse ve klavye önerirseniz sevinirim. Klavye olarak Gamepower Ogre düşünüyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Viper Mini / GameBooster G4 Pulsefire en uygunu gibi o bütçede.