600TL PSU önerisi

Dostum attığın ve benim de aynı attığım PSU biraz yaşlı.

Baya eski bir güç kaynağı, yeni nesil PSU alıp daha çok güvenmek daha iyi bir seçim. Sadece eğer bütçesi yetmez sıkıntı çeker diye attım ben.

PSU'nun eskisi yenisi olmaz ki güvenilir mi güçlü mü yeterli mi Power'ı sağlaması önemli detaylar ayrıca bir kaynak bulamadım ne zaman çıktığı hakkında bir kaynak atabilir misiniz?

600W ama tüm gücünü tek kanaldan verebiliyor. Gerçek 600W yani. Korumalarına vs. bakarsak oldukça alınabilir. Gold olunca uzun vadede daha karlı oluyorsunuz. Mesela sizin attığınız 100W sağlamak için prizden 150W çekiyorsa, bu 100W sağlamak için 110W çekiyor.
Evet bu oldukça iyi bir tercih olur.

PSU'nun eskisi yenisi olmaz ki güvenilir mi güçlü mü yeterli mi Power'ı sağlaması önemli detaylar ayrıca bir kaynak bulamadım ne zaman çıktığı hakkında bir kaynak atabilir misiniz?
Sanırım biraz bu konuda bilginiz yetersiz, sadece 80+ logosu iyi olduğunu göstermez.

Tabii olur eskisi yenisi. İtopya genellikle elde kalan ürünleri satar.
Sanırım biraz bu konuda bilginiz yetersiz, sadece 80+ logosu iyi olduğunu göstermez.
Anlatamadım bunu sabahtan beri arkadaşa. 600W güç kaynağına 600 lira verilmez diyor.

Cidden komiksiniz ben de bir bildiğiniz var sanmıştım. O PSU tüm gücünü 12V kanalından verebiliyor sizin attığınız 650W 700W PSU'lara da bin basar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…