600TL PSU önerisi

Sanırım biraz bu konuda bilginiz yetersiz, sadece 80+ logosu iyi olduğunu göstermez.

Öyle bir şey demiyorum anlamıyorsanız galiba öyle desem gidin 80+ Gamepower PSU alın derim anlamadan yanlış yorum yapmayın lütfen güvenilir markalar olmasına dikkat edin yazıyorum siz 80+ Plus logosu olması göstermez diyorsunuz.

Siz kafayı biraz taktınız hocam, araştırmanızı öneririm. Hatta en basitinden yeni model İphone ile eski model İphone'u karşılaştırın direkt.

Cidden komiksiniz ben de bir bildiğiniz var sanmıştım. O PSU tüm gücünü 12V kanalından verebiliyor sizin attığınız 650W 700W PSU'lara da bin basar.

Hayır ben PSU'nun yaşına bakmamıştım şimdi gördüm özür dilerim bilmiyordum beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Ben PSU fiyatlarını pek takip etmiyordum şimdi biraz inceledim 550W 80+ Gold'lar var bu fiyata bu da güzelmiş pardon
Ben kendi PSU'mu 1000 TL'ye almıştım şimdi olmuş 1200 ben o artışları kaçırmışım hiç PSU fiyatlarına bakmadığım nedeniyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…