A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #11 328914 dedi: Router istiyor adam Wi-Fi güçlendirici değil. Hayır Router'i USB ile bilgisayara bağlıyorsun ve Wireless kablosuz olarak Wi-Fi'ya bağlanıyorsun. Genişletmek için tıkla... O Wi-Fi adaptörü değil mi hocam?
328914 dedi: Router istiyor adam Wi-Fi güçlendirici değil. Hayır Router'i USB ile bilgisayara bağlıyorsun ve Wireless kablosuz olarak Wi-Fi'ya bağlanıyorsun. Genişletmek için tıkla... O Wi-Fi adaptörü değil mi hocam?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 18 Temmuz 2023 #12 https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr844n-300-mbps-oklu-mod-wi-fi-router-p-HBV00000VAITH?url_src=and-product-detail @Avenger bu güzel gibi. Ayrıca bende 3 4 gün önce https://www.hepsiburada.com/kingbos...?magaza=Ultratekno&url_src=and-product-detail Bunu aldım internet hızı gayet güzel. Görüntüsü kötü ancak işlevi önemli.
https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr844n-300-mbps-oklu-mod-wi-fi-router-p-HBV00000VAITH?url_src=and-product-detail @Avenger bu güzel gibi. Ayrıca bende 3 4 gün önce https://www.hepsiburada.com/kingbos...?magaza=Ultratekno&url_src=and-product-detail Bunu aldım internet hızı gayet güzel. Görüntüsü kötü ancak işlevi önemli.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #13 u_888 dedi: Aynı şeye gelcek kablo ile bağlamadığın sürece. Router alsanda kablo çekip routera bağlaman lazım. Yanlışım varsa düzeltin. Wifiden geleni yansıtcak yine size. Aynı hesap olcak. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce router kullandım. Bulunduğu yerdeki sinyali güçlendiriyordu.
u_888 dedi: Aynı şeye gelcek kablo ile bağlamadığın sürece. Router alsanda kablo çekip routera bağlaman lazım. Yanlışım varsa düzeltin. Wifiden geleni yansıtcak yine size. Aynı hesap olcak. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce router kullandım. Bulunduğu yerdeki sinyali güçlendiriyordu.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 18 Temmuz 2023 #14 A1peren dedi: O Wi-Fi adaptörü değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi?
A1peren dedi: O Wi-Fi adaptörü değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #15 328914 dedi: Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi? Genişletmek için tıkla... Router sinyal güçlendirici hocam.
328914 dedi: Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi? Genişletmek için tıkla... Router sinyal güçlendirici hocam.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #16 328914 dedi: Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi? Genişletmek için tıkla... PC'de anakartla gelen wifi bağlama cihazı var.
328914 dedi: Wi-Fi adaptörü olarak kullanılıyor mu o ki? Adam sanırım masaüstü PC'si için istemiş. PC'ler adaptör olmadan İnternete bağlanamıyor ya. O değil mi? Genişletmek için tıkla... PC'de anakartla gelen wifi bağlama cihazı var.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 18 Temmuz 2023 #17 A1peren dedi: Router sinyal güçlendirici hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman attığım 2. Linkteki ürünü bizzat kullanıyorum gayet güzel. Banada forumdan biri önermişti. Siz miydiniz? Aa evet sizdiniz
A1peren dedi: Router sinyal güçlendirici hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman attığım 2. Linkteki ürünü bizzat kullanıyorum gayet güzel. Banada forumdan biri önermişti. Siz miydiniz? Aa evet sizdiniz
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #18 Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. 328914 dedi: https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr844n-300-mbps-oklu-mod-wi-fi-router-p-HBV00000VAITH?url_src=and-product-detail @Avenger bu güzel gibi. Ayrıca bende 3 4 gün önce https://www.hepsiburada.com/kingbos...?magaza=Ultratekno&url_src=and-product-detail Bunu aldım internet hızı gayet güzel. Görüntüsü kötü ancak işlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli.
Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. 328914 dedi: https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr844n-300-mbps-oklu-mod-wi-fi-router-p-HBV00000VAITH?url_src=and-product-detail @Avenger bu güzel gibi. Ayrıca bende 3 4 gün önce https://www.hepsiburada.com/kingbos...?magaza=Ultratekno&url_src=and-product-detail Bunu aldım internet hızı gayet güzel. Görüntüsü kötü ancak işlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 18 Temmuz 2023 #19 Avenger dedi: PC'de anakartla gelen wifi bağlama cihazı var. Genişletmek için tıkla... Haa anladım kusura bakmayın ben size ondan lazım sandım. A1peren dedi: Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Evet siz önermiştiniz.
Avenger dedi: PC'de anakartla gelen wifi bağlama cihazı var. Genişletmek için tıkla... Haa anladım kusura bakmayın ben size ondan lazım sandım. A1peren dedi: Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Evet siz önermiştiniz.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #20 A1peren dedi: Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi Router 4A Kablosuz Router fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl hocam aklımda bu vardı
A1peren dedi: Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MW300RE 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 334,58 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alabilirsin dostum. Ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Görüntünün pek bir önemi yok bence. İşlevi önemli. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi Router 4A Kablosuz Router fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl hocam aklımda bu vardı