Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #21 @Avenger Xiaomi tercih etmeyin.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #22 Yavuzafs dedi: @Avenger Xiaomi tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Neden?
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #23 Avenger dedi: Xiaomi Mi Router 4A Kablosuz Router fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl hocam aklımda bu vardı. Genişletmek için tıkla... Bende mi Wi-Fi range extender var (yanlış söylemiş olabilirim) oyun oynarken arada bağlantı kopuyor bağlanmak için akla karayı seçiyorum. Avenger dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım.
Avenger dedi: Xiaomi Mi Router 4A Kablosuz Router fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl hocam aklımda bu vardı. Genişletmek için tıkla... Bende mi Wi-Fi range extender var (yanlış söylemiş olabilirim) oyun oynarken arada bağlantı kopuyor bağlanmak için akla karayı seçiyorum. Avenger dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #24 Yavuzafs dedi: Bende mi Wi-Fi range extender var (yanlış söylemiş olabilirim) oyun oynarken arada bağlantı kopuyor bağlanmak için akla karayı seçiyorum. Yukarıda yazdım. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz router var mı?
Yavuzafs dedi: Bende mi Wi-Fi range extender var (yanlış söylemiş olabilirim) oyun oynarken arada bağlantı kopuyor bağlanmak için akla karayı seçiyorum. Yukarıda yazdım. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz router var mı?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #25 Avenger dedi: Önerebileceğiniz router var mı? Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğimi alabilirsin dostum.
Avenger dedi: Önerebileceğiniz router var mı? Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğimi alabilirsin dostum.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #26 A1peren dedi: Benim önerdiğimi alabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğinizi dayım kullanıyordu. 90MB interneti 3MBye çevirdiğini ve oyunlarda sürekli kopma olduğunu söyledi.
A1peren dedi: Benim önerdiğimi alabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Önerdiğinizi dayım kullanıyordu. 90MB interneti 3MBye çevirdiğini ve oyunlarda sürekli kopma olduğunu söyledi.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #27 Avenger dedi: Önerebileceğiniz router var mı? Genişletmek için tıkla... TP-Link kaliteli deniyor hocam.
Avenger dedi: Önerebileceğiniz router var mı? Genişletmek için tıkla... TP-Link kaliteli deniyor hocam.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #28 Yavuzafs dedi: TP-Link kaliteli deniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Benim attığım ürün TP-Link'in. Avenger dedi: Önerdiğinizi dayım kullanıyordu. 90 MB interneti 3MB'ye çevirdiğini ve oyunlarda sürekli kopma olduğunu söyledi. Genişletmek için tıkla... A1peren dedi: 24Mbps paket var olduğu gibi aynı hızları alıyorum bu router ile. Eki Görüntüle 1857676 Genişletmek için tıkla... Ping Vodafone ile alakalı.
Yavuzafs dedi: TP-Link kaliteli deniyor hocam. Genişletmek için tıkla... Benim attığım ürün TP-Link'in. Avenger dedi: Önerdiğinizi dayım kullanıyordu. 90 MB interneti 3MB'ye çevirdiğini ve oyunlarda sürekli kopma olduğunu söyledi. Genişletmek için tıkla... A1peren dedi: 24Mbps paket var olduğu gibi aynı hızları alıyorum bu router ile. Eki Görüntüle 1857676 Genişletmek için tıkla... Ping Vodafone ile alakalı.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #29 A1peren dedi: Benim attığım ürün TP-Link'in. Eki Görüntüle 1866788 Ping Vodafone ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldım. Attığınız ürün ile ilgili internette sadece olumsuz yorum var. Alın diyen bir tek sizsiniz. Dayımdan isteyip bir deneyeceğim.
A1peren dedi: Benim attığım ürün TP-Link'in. Eki Görüntüle 1866788 Ping Vodafone ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Kararsız kaldım. Attığınız ürün ile ilgili internette sadece olumsuz yorum var. Alın diyen bir tek sizsiniz. Dayımdan isteyip bir deneyeceğim.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 18 Temmuz 2023 #30 Avenger dedi: Kararsız kaldım. Attığınız ürün ile ilgili internette sadece olumsuz yorum var. Alın diyen bir tek sizsiniz. Dayımdan isteyip bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Örneğin Hepsiburada'da ürün yorumlarına "modemin dibine koymama rağmen iyi çekmiyor" demiş ve 1 yıldız vermiş. Router modemin dibine mi koyulur yoksa cihaz ile modemin ortasına mı?
Avenger dedi: Kararsız kaldım. Attığınız ürün ile ilgili internette sadece olumsuz yorum var. Alın diyen bir tek sizsiniz. Dayımdan isteyip bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Örneğin Hepsiburada'da ürün yorumlarına "modemin dibine koymama rağmen iyi çekmiyor" demiş ve 1 yıldız vermiş. Router modemin dibine mi koyulur yoksa cihaz ile modemin ortasına mı?