600TL sıvı soğutma ne almalıyım?

FieryKronoss

Centipat
Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütçem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum.
Sizce bunlar iyi mi ve radyatörün büyüklüğü ne kadar etkileyebilir? Bunun da açıklamasını yaparsanız iyi olur bu konuda da bilmiş olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 600 TL cıvarında bir bütçem var ve ne sıvı soğutucu alacağımı bilmiyorum.
Sizce bunlar iyi mi ve radyatörün büyüklüğü ne kadar etkileyebilir? Bunun da açıklamasını yaparsanız iyi olur bu konuda da bilmiş olurum.
İkinci el bakmanızı öneririm. RGB önemli mi sizin için yoksa performans daha mı önemli ?
Performans önemli diyorsanız Corsair H115i 650 TL pazarlık edip 600'e alırsınız. Eğer RGB istiyorum ama biraz da performanslı olsun diyorsanız Cooler Master ML240L 550 TL yine aynı şekilde pazarlıkla 500'e alırsınız. Bunun dışında bu bütçede sıfır ve kaliteli bir sıvı soğutucu bulmanız mümkün değil maalesef.
Benim önerim Corsair H115i modeli olacaktır.

Son düzenleme:
Vasat bir sıvı soğutucu alıp tedirgin olmaktansa, kaliteli bir hava soğutma ürünü almanı tavsiye ederim. Önerim Arctic Freezer 34E-Sports. 401 TL.

.

Vasat bir sıvı soğutucu alıp tedirgin olmaktansa, kaliteli bir hava soğutma ürünü almanı tavsiye ederim. Önerim Arctic Freezer 34E-Sports. 401 TL.

.
Satıcı UzmanlarPC yazıyor, ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?

Satıcı uzmanlarpc yazıyor, ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir?

Bana göre güvenilir. Yorumlarını okuyarak karar verebilirsin.
Kasanızın desteklediği kule boyutuna bakın. Eğer destekliyorsa, attığınız sıvı sogutmalarin hepsinden daha iyi.

Bu firmanın fanlarına hayranım ama benim bütçelerime göre çok pahalı 😢

Dosya Ekleri

• sketch-1587454091100.png
    sketch-1587454091100.png
    107,9 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı