600TL SSD önerisi

Bütçe
En fazla 600TL

mchthrkn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bilgisayar topladım kronik sorunlu SSD almışım, iade ettim onu. Neyse SSD arayışı içerisindeyim. Buradaki rehberleri falan okudum, alabileceğim SSD'leri sıraladım liste yaptım ama kafam iyice çorba oldu; iki üç gündür uğraşıyorum çıkamadım işin içinden. Oluşturabildiğim liste şu.

Fiyatlar.jpg

Fiyatlar hep Amazon Türkiye bazlı fakat değişiyor tabii sürekli.

Windows kuracağım, oyun yüklerim, yaklaşık 100GB da ıvır zıvır dosyalarım olur. 500GB civarı yeterli olur diye düşünüyorum. Başka bir depolama -HDD, başka SSD- kullanmayacağım bu arada.

Amazon Türkiye tarafından satılan en fazla 600 TL'lik 5000GB civarı -480 512 arası oluyor sanırım genelde SSD'ler, baktılarım öyleydi- SSD önerir misiniz? M.2 veya SATA önerebilirsiniz, hızlı olması tercihimdir -uzun süredir şikayetçiyim çünkü şu anki sekiz yıllık bilgisayarımın yavaşlığından 😅- ama karar da veremedim SATA mı M.2 mi diye, bu bütçeyle alınabilen M.2 NVMe'ler çok iyi olmuyor galiba. Dediğim gibi kafam karışık bayağı 😕.

Özellikle sizlerin - @Rambo Okan Güler @teresamendoza @PossibleTurco - değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Türkiye olmak zorunda sanırım ama başka yerden alma şansınız varsa tavsiyem PNY CS3030 olur. 619 TL şimdiki fiyatı, bazen İncehesap Gaming Gecesi ile 500 TL ye kadar düşüyor.

Pahalıdan ucuza doğru sıralarsak: (Aynı zamanda kaliteye göre)

Amazon Türkiye olmak zorunda sanırım ama başka yerden alma şansınız varsa tavsiyem PNY CS3030 olur. 619 TL şimdiki fiyatı, bazen İncehesap Gaming Gecesi ile 500 TL ye kadar düşüyor.

Teknolojik aletler olduğu için sorun çıkma ihtimali de hep oluyor hocam. Amazon da maşallah iade veya arıza durumlarında ikiletmiyor hem şimdilik prime da var kargo daha hızlı oluyor o yüzden oradan alacağım.

Teknolojik aletler olduğu için sorun çıkma ihtimali de hep oluyor hocam. Amazon da maşallah iade veya arıza durumlarında ikiletmiyor hem şimdilik prime da var kargo daha hızlı oluyor o yüzden oradan alacağım.
Bu modeller Amazon'da biraz daha pahalıymış ama P5 modelinin o fiyatı hak ettiğini söyleyebilirim, kendisi ölmek bilmeyen bir SSD.

Ek bilgi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu modeller Amazon'da biraz daha pahalıymış ama P5 modelinin o fiyatı hak ettiğini söyleyebilirim, kendisi ölmek bilmeyen bir SSD.

Ek bilgi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cruzial p 5 500 modelini kullanıyorum maşallahi var Kingston'a 2000 almayın.

Haklısınız Amazon bu konuda iyi ama yine de Cumaya kadar bekleyip İncehesap Gaming Gecesine bakmanızı tavsiye ederim. 500 TL'ye PNY CS3030 gerçekten bulunmaz nimet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı