600TL'ye gamepad önerisi

Bu fiyat bandında alabileceğin en uygun ürün F310 veya F710'dur. Replika ürün almanı tavsiye etmem.

Bu bütçeye F310 gider. Kablosuz ve titreşimli isterseniz biraz daha çıkıp F710 bakın.

Hocam Steam'e uyumlu mudur?

Bu fiyat bandında alabileceğin en uygun ürün F310 veya F710'dur. Replika ürün almanı tavsiye etmem.
Replika düşünmüyorum hocam zaten teşekkürler kablolu olan F310 kablosuzdan daha hızlı tepki vermez mi hocam?

F310 bakın derim.
Tamamdır hocam teşekkürler

Xbox 360 kullanıyorum memnunum. İnternette comse Xbox 360 diye aratırsan ya orijinal ya da a kalite replika satan bir adam var tremdyolda ondan alabilirsin.
Hocam replika düşünmüyorum maalesef.

Kablosuz modelinde bazen kopukluk oluyor diye duymuştum fakat dongle'ı usb hub'a bağlayarak bu sorunu çözüyorlardı. Kablolu kullanmak sorun yaratmayacaksa eğer F310 alabilirsin veya bütçe yükseltme durumun olursa MSI GC30 V2 de öneririm.

Kablosuz modelinde bazen kopukluk oluyor diye duymuştum fakat dongle'ı usb hub'a bağlayarak bu sorunu çözüyorlardı. Kablolu kullanmak sorun yaratmayacaksa eğer F310 alabilirsin veya bütçe yükseltme durumun olursa MSI GC30 V2 de öneririm.
Hocam ben asıl kablolu kullanmak isterim kablo uzunluğu ne kadar bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı