Furkanevren Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Bulduğum bazı klavyeler ektedir. Sizce hangisi daha iyi veya sizin önerileriniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.128 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 6 Ekim 2023 #2 Mekanik mi arıyorsunuz membran mı? %60 boyutunda olması sorun değilse T60 alabilirsiniz, 3 ünden de iyi. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mekanik mi arıyorsunuz membran mı? %60 boyutunda olması sorun değilse T60 alabilirsiniz, 3 ünden de iyi. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Furkanevren Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 Serquis dedi: Mekanik mi arıyorsunuz membran mı? %60 boyutunda olması sorun değilse T60 alabilirsiniz, 3 ünden de iyi. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye değil mi bu? Türkçe klavye olmasına dikkat ediyorum.
Serquis dedi: Mekanik mi arıyorsunuz membran mı? %60 boyutunda olması sorun değilse T60 alabilirsiniz, 3 ünden de iyi. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye değil mi bu? Türkçe klavye olmasına dikkat ediyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.128 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 6 Ekim 2023 #4 Furkanevren dedi: Türkçe klavye değil mi bu? Türkçe klavye olmasına dikkat ediyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce Q, türkçe şartsa Bloody olanı alabilirsin.
Furkanevren dedi: Türkçe klavye değil mi bu? Türkçe klavye olmasına dikkat ediyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce Q, türkçe şartsa Bloody olanı alabilirsin.
Furkanevren Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 Serquis dedi: İngilizce Q, türkçe şartsa Bloody olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum.
Serquis dedi: İngilizce Q, türkçe şartsa Bloody olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.461 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Furkanevren dedi: Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilindik ama rezil bir marka kaliteli ürünlerine çok çok az rastladım.
Furkanevren dedi: Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bilindik ama rezil bir marka kaliteli ürünlerine çok çok az rastladım.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.128 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 6 Ekim 2023 #7 Furkanevren dedi: Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Türkiye de bilinen bir marka. Klavyeleri ithal edip marka basıp satıyorlar. Ürünlerin de çok fazla sorun yaşayan kişiler var bu nedenle önerilmiyor. Özellikle mekanik klavyeleri rezalet.
Furkanevren dedi: Anladım. Peki Rampage neden kimse önermiyor? Bilindik bir marka diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Türkiye de bilinen bir marka. Klavyeleri ithal edip marka basıp satıyorlar. Ürünlerin de çok fazla sorun yaşayan kişiler var bu nedenle önerilmiyor. Özellikle mekanik klavyeleri rezalet.
Furkanevren Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #8 balkann dedi: Bilindik ama rezil bir marka kaliteli ürünlerine çok çok az rastladım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Serquis dedi: Sadece Türkiye de bilinen bir marka. Klavyeleri ithal edip marka basıp satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. O zaman Bloody olanı alacağım.
balkann dedi: Bilindik ama rezil bir marka kaliteli ürünlerine çok çok az rastladım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Serquis dedi: Sadece Türkiye de bilinen bir marka. Klavyeleri ithal edip marka basıp satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. O zaman Bloody olanı alacağım.