600W-650W güç kaynağı önerisi

Bütçe
500
Bütçe varsa;
Bütçe biraz daha az ise;

Hocam neden? Bilmediğim için soruyorum. SHP650V2 hakkında bir tane bile kötü yorum okumadım şimdiye kadar. Cooler Master'ı kuzenim kullanıyor şu anda. O da memnun.

Article - PSU tier list [psucultists] | Tom's Hardware Forum

SHP650V2 modeli Corsair VS2012 serisinin kuzeni gibi tıpkısının aynısı yani. Ve VS2012 serisi tier e sınıfında.

(Tier e en kötü modeller demek bu arada. )

Orada Cooler Master'ın Elite serisi de var. V3 modeli gerçekten berbattı ama evet önerdiğiniz V4 fakat o da yine V3 ile aynı sınıfta.

Thermaltake'nin Smart - Litepower modelleri ise gerçekten kötü. RGB ve Thermaltake adı konularak pazara sunulmuş modeller.

Bilgilendirme için sağ olun hocam. Peki SHP650V2 bana ne gibi potansiyel sorunlar çıkartabilir.

Bilgilendirme için sağ olun hocam. Peki SHP650V2 bana ne gibi potansiyel sorunlar çıkartabilir.

Kronik sorunlu bir PSU almaktansa (ki 650W gereken bir sisteme 350TL'lik PSU almak gerçekten sisteme yazık olur) biraz daha bütçe arttırıp daha kaliteli PSU'lar alınabilir. FSP Hydro, Zalman gigamax gibi seriler bakılabilir.

Kronik sorunlu bir PSU almaktansa (ki 650W gereken bir sisteme 350TL'lik PSU almak gerçekten sisteme yazık olur) biraz daha bütçe arttırıp daha kaliteli PSU'lar alınabilir. FSP Hydro, Zalman gigamax gibi seriler bakılabilir.

Hocam ben PSU'yu aldım zaten. Bana şu ilerleyen dönemde ne gibi sorunlar çıkartma ihtimali varonu öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…