600W 80+ PSU önerisi

High Power bakıyorum bende ileride ekran kartı değişeceğim 3000 serisi geçeceğim sıkıntı olmaz değil mi?

High Power bakıyorum bende ileride ekran kartı değişeceğim 3000 serisi geçeceğim sıkıntı olmaz değil mi?
3060'ı rahat besler, 3060Ti ve sonrası için sıkıntı çıkarabilir. Bütçeniz yeterse 750W önerisi de yapabilirim.

Tabii çok iyi olur.
Bütçe artarsa:

Sizce CM mi HP mi almak mantıklı biraz CM'den midem bulandı alalı pek de olmadan bozuldu durduğu yerde burada da 1 tane bu tür malzeme satan yer var internet ile arasında 400 TL fark var bütün ürünlerde.
High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik buna bakmıştım birde

Son düzenleme:
@KARA57 High Power daha iyi bir PSU. Bütçeniz yeterse Core Reactor de tercih edebilirsiniz.

@KARA57 High Power daha iyi bir PSU. Bütçeniz yeterse Core Reactor de tercih edebilirsiniz.
peki şunlar nasıldır.

RM750 alınabilir, güzel bir PSU. Diğeri hakkında pek bir bilgim yok, @curiousoftech yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…