600W 80+ PSU Önerisi

Corsair'in 600w ı olsa düşünmeden alırım 550w ileriye dönük olmaz diye düşündüm, High Power bütçemi aşıyor bütçem çıkarasa High Power yoksa corsair tercih edeceğim o zaman teşekkürler destek için

Corsair'ın fanı takılabiliyor bazen fazla olmuyor ama takıldı mı iyi takılıyor. Bence High Power 600W 80+ Gold'u alın aşırı kaliteli ve sessiz ve 80+Gold sertifikalı en ucuz ürünlerden biri.

Corsair'ın fanı takılabiliyor bazen fazla olmuyor ama takıldı mı iyi takılıyor. Bence High Power 600W 80+ Gold'u alın aşırı kaliteli ve sessiz ve 80+Gold sertifikalı en ucuz ürünlerden biri.
Diğer parçalarımla uyumunda sorun olmaz değilmi High Power bi kontrol edebilir misiniz ona göre alacağım bütçemi biraz zorlayıp

Diğer parçalarımla uyumunda sorun olmaz değil mi High Power bir kontrol edebilir misiniz ona göre alacağım bütçemi biraz zorlayıp.

Hiçbir sorun yaratmaz merak etmeyin tüm parçalarınızla uyumlu.

Konu dışı olacak ama sistem hakkında bir öneride bulunabilir miyim.

Sistemi ne için topluyorsunuz. Ve bütçeniz ne kadar.

Uzun vadede beni idare edebilecek ekran kartı upgrade'i haricinde birşeyini değiştirmeyi planlamadığım yeni çıkan oyunlar değilde orta seviye oyunları iyi seviyede çalıştıracak bi sistem hedefledim, anakart ram ssd kasa parçalarını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…