Corsair'in 600w ı olsa düşünmeden alırım 550w ileriye dönük olmaz diye düşündüm, High Power bütçemi aşıyor bütçem çıkarasa High Power yoksa corsair tercih edeceğim o zaman teşekkürler destek için
Corsair'in 600W'ı olsa düşünmeden alırım 550W ileriye dönük olmaz diye düşündüm, High Power bütçemi aşıyor bütçem çıkarasa High Power yoksa Corsair tercih edeceğim o zaman teşekkürler destek için.
Corsair'ın fanı takılabiliyor bazen fazla olmuyor ama takıldı mı iyi takılıyor. Bence High Power 600W 80+ Gold'u alın aşırı kaliteli ve sessiz ve 80+Gold sertifikalı en ucuz ürünlerden biri.
Corsair'ın fanı takılabiliyor bazen fazla olmuyor ama takıldı mı iyi takılıyor. Bence High Power 600W 80+ Gold'u alın aşırı kaliteli ve sessiz ve 80+Gold sertifikalı en ucuz ürünlerden biri.
Uzun vadede beni idare edebilecek ekran kartı upgrade'i haricinde birşeyini değiştirmeyi planlamadığım yeni çıkan oyunlar değilde orta seviye oyunları iyi seviyede çalıştıracak bi sistem hedefledim, anakart ram ssd kasa parçalarını aldım