600W Güç kaynağı ve kasa önerisi

Bütçe
900

yahyeah

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, önümüzdeki günlerde bir bilgisayar topluyorum ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle topladığım bilgisayarın özelliklerini listeleyeyim:

-AMD Ryzen 5 3600X
-EVGA RTX2060s XC Ultra
-MSI B450 Tomahawk Max
-Samsung 970 Evo Plus 500GB
-Corsair Vengeance LPX 3200MHz 2x16GB

Bu bilgisayar için 600/650 watt güç kaynağı almayı düşünüyorum. Ayrıca bir de kasaya ihtiyacım var. Maksimum bütçem 900TL olacak şekilde kasa ve güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce kaç watt güç kaynağı kullanmalıyım? Diğer parçalarla ilgili tavsiyeleriniz varsa onları da dinlemek isterim.

Saygılarımla,
Yahya

NOT: Bu da rahat yeter; Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı

Ekran kartınız için önerilen güç kaynağı 550 Watt. Kaliteli bir markanın 80+ sertifikalı bir modelini almanız yeterlidir. Bu model fiyatına göre en iyilerden biridir. İşinizi görür. Bu arada isterseniz Corsair Carbide Spec Delta RGB 550 Watt alabilirsiniz.

Hocam sizce bu iki seçenekten hangisini almalıyım. Anakartım ARGB desteklemiyormuş. Aerocool'un kasası biraz kaba gibi geldi bana. MB511 ile birlikte gelen CoolerMaster MWE 650W PSU pişman eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…