Satılık 600W PSU 85TL

Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Everest Rhino 432 kasadan çıkmadır. GTX980 FX8350 ile kullanıyordum RX480-470 i5-i7-i3'leri sıkıntısız çalıştırır 12v'dan gerçek 480W güç verir. Kabloları full kılıflıdır sıkıntısızdır kendim 750W'a yükselttiğim için satıyorum. Önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim şayet bazı forumlarda çok fazla referansınız varsa önce kargolayabilirim veyahut elden gelir alırsınız. PTT kargo ile en ucuz şekilde aynı gün kargolarım istediğiniz UPS kargo hariç firmayla da kargolayabilirim. 507 645 4333 Whatsapptan ulaşabilirsiniz. 85TL'ye 350W markasız PSU anca alırsınız onu da söyliyim :) Mobildeyim fotoğraf ekleyemedim boyut sorunundan dolayı Whatsapptan atarım.

IMG_4133.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş burada Everest'i tavsiye eden yok, sen gelmişsin burada Everest PSU satmaya çalışıyorsun. :D Şansını başka yerlerde dene derim.

Kardeş burda Everesti tavsiye eden yok sen gelmişsin burda Everest PSU satmaya çalışıyorsun. :D Şansını başka yerlerde dene derim.
Almayacaksan boş yapmana gerek yok, zaten mal ortada fiyatı da ona göre satış baltalamayın.

Maksatım evde yatmasın diye satıyorum alan arkadaşa şimdi kasamdan söktüğüm 2 tane 12cm kasa fanınıda hediye edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı