LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #41 FlexR dedi: Bırakın ya, GameTech alsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah.
FlexR dedi: Bırakın ya, GameTech alsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #42 LerFly dedi: Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah. Genişletmek için tıkla... SilverStone 500W PSU kullanıyorum, RX 570, Ryzen 5 5600X ile iyi gidiyor.
LerFly dedi: Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah. Genişletmek için tıkla... SilverStone 500W PSU kullanıyorum, RX 570, Ryzen 5 5600X ile iyi gidiyor.
LogicalPanda Centipat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 21 Haziran 2021 #43 LerFly dedi: Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah. Genişletmek için tıkla... Ben Corsair kullanıyorum bir eyvallahınızı alırım.
LerFly dedi: Bir şey soracağım, sen ne kullanıyorsun? Corsair falansa eyvallah. Genişletmek için tıkla... Ben Corsair kullanıyorum bir eyvallahınızı alırım.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #44 LogicalPanda dedi: Ben Corsair kullanıyorum bir eyvallahınızı alırım. Genişletmek için tıkla... Peki Corsair'ın bu konu ile alakası olmaması.
LogicalPanda dedi: Ben Corsair kullanıyorum bir eyvallahınızı alırım. Genişletmek için tıkla... Peki Corsair'ın bu konu ile alakası olmaması.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 21 Haziran 2021 #45 Öneri yapmayın, o şekilli şukullu yeşil harika Power'ı alsın, sonra ağlayarak bu konuya tekrar baksın.
Öneri yapmayın, o şekilli şukullu yeşil harika Power'ı alsın, sonra ağlayarak bu konuya tekrar baksın.