PSU degistirmesi gerekmiyor. Sen 500W olan modeline bakmissin 600W modelinde 8+8 var.PSU'da 6+2 olarak sadece 1 tane pin var. 6700 XT'de genellikle 6+8 pin bulunmakta. Yani maalesef uymaz. PSU değiştirmeniz gerekiyor.
VX PLUS 500 - AeroCool Şuradan bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1467044
Onun dışında kullanılırdı bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, kötü bir ünite değil.
Çoğu modern PSU'da 4 veya 2 adet 6+2 bulunuyor. Fakat alacağınız zaman dikkat edin.
Peki sizce yetersiz kalır mı? Kalmazsa da kaç sene kadar idare eder?PSU degistirmesi gerekmiyor. Sen 500W olan modeline bakmissin 600W modelinde 8+8 var.
Eki Görüntüle 1467075
![]()
VX PLUS Stealth 600 - AeroCool
POWER SUPPLY UNIT Focused on delivering the best value power supply unit, the VX PLUS allows for easy installation while delivering reliable quality and excellent performance, making this the perfect PSU for entry-level system builders. Comes equipped with an upgraded transformer and a 12cm fan...aerocool.io
Suanki sistemin icin gayet yeterli.Peki sizce yetersiz kalır mı? Kalmazsa da kaç sene kadar idare eder?
Haklısınız yanlış bakmışım.PSU degistirmesi gerekmiyor. Sen 500W olan modeline bakmissin 600W modelinde 8+8 var.
Eki Görüntüle 1467075
![]()
VX PLUS Stealth 600 - AeroCool
POWER SUPPLY UNIT Focused on delivering the best value power supply unit, the VX PLUS allows for easy installation while delivering reliable quality and excellent performance, making this the perfect PSU for entry-level system builders. Comes equipped with an upgraded transformer and a 12cm fan...aerocool.io
Sisteminizin kalanı nedir? Yetmeyeceğini sanmıyorum.Peki sizce yetersiz kalır mı? Kalmazsa da kaç sene kadar idare eder?
i3 12100fHaklısınız yanlış bakmışım.
Sisteminizin kalanı nedir? Yetmeyeceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.