berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2023 #21 Hikaru Goatnamura dedi: Kaç W PSU ile kullanmıştınız acaba? Genişletmek için tıkla... 500W sertifikasız Hem de hem işlemci hem ekran kartına OC yaptım. Ona rağmen kapanma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım.
Hikaru Goatnamura dedi: Kaç W PSU ile kullanmıştınız acaba? Genişletmek için tıkla... 500W sertifikasız Hem de hem işlemci hem ekran kartına OC yaptım. Ona rağmen kapanma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #22 berat3636 dedi: 500W sertifikasız Hem de hem işlemci hem ekran kartına OC yaptım. Ona rağmen kapanma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... İyiymiş OC'siz 600W ile sorun çıkarmaz o zaman değil mi?
berat3636 dedi: 500W sertifikasız Hem de hem işlemci hem ekran kartına OC yaptım. Ona rağmen kapanma vs gibi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... İyiymiş OC'siz 600W ile sorun çıkarmaz o zaman değil mi?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2023 #23 Hikaru Goatnamura dedi: İyiymiş OC'siz 600W ile sorun çıkarmaz o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... 650W ile sorun yaşayan da var. Ben anlamadım bu işi... Bence 600 yeterli olur.
Hikaru Goatnamura dedi: İyiymiş OC'siz 600W ile sorun çıkarmaz o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... 650W ile sorun yaşayan da var. Ben anlamadım bu işi... Bence 600 yeterli olur.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #24 berat3636 dedi: 650W ile sorun yaşayan da var. Ben anlamadım bu işi... Bence 600 yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Driverlar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada sorun yaşayınca ne oluyor? Sürekli kapanıyor mu sadece yoksa ekran kartı yanıyor mu?
berat3636 dedi: 650W ile sorun yaşayan da var. Ben anlamadım bu işi... Bence 600 yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Driverlar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada sorun yaşayınca ne oluyor? Sürekli kapanıyor mu sadece yoksa ekran kartı yanıyor mu?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2023 #25 Hikaru Goatnamura dedi: Driverlar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada sorun yaşayınca ne oluyor? Sürekli kapanıyor mu sadece yoksa ekran kartı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ekran kartı yanması. Olabilecek en kötü şey kapanması. Yanma uçma kaçma yok.
Hikaru Goatnamura dedi: Driverlar ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada sorun yaşayınca ne oluyor? Sürekli kapanıyor mu sadece yoksa ekran kartı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ekran kartı yanması. Olabilecek en kötü şey kapanması. Yanma uçma kaçma yok.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #26 berat3636 dedi: Yok hocam ne ekran kartı yanması. Olabilecek en kötü şey kapanması. Yanma uçma kaçma yok. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman, çok sorun yaşarsam ya PSU değiştiririm ya da ekran kartını satarım. Sağolun, zaten düşük güçte kullanacağım.
berat3636 dedi: Yok hocam ne ekran kartı yanması. Olabilecek en kötü şey kapanması. Yanma uçma kaçma yok. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman, çok sorun yaşarsam ya PSU değiştiririm ya da ekran kartını satarım. Sağolun, zaten düşük güçte kullanacağım.