600watt PSU Önerisi

Güç kaynağını ne kadar süredir kullanıyorsun acaba ?
Ben de çok şikayetçiydim psu sesinden dolayı. Traktör gibi ses yapıyodu uzun süre kullandığım için. Birkaç ayar ile 0 ses haline getirdim. Eskiden kulaklık takınca bile sesini duyduğum güç kaynağı şu an kulağımı yaklaştırıyorum hiç ses duyamıyorum.

İstanbul yakınlarındaysan yardımcı olmak isterim.

Bende merak içerisindeyim dün cevap veremedim , sağ olsun forumda ki ilk yazımdı (yukardaki) ban yedim birde banım geç açıldı . Forum mu ? TDK mu ? anlamadım. (Büyük harfden ban atmayın artık.)
Neyse , nasıl ayar yaptığınız anlatabilir misiniz ? (Google da başta gözükmek için uyguladığınız kurallar saçmalıktan ibaret . Youtube da bütün içeriklerinizi izliyorum ama forumun böyle olduğunu bilmezdim öğrendiğim iyi oldu.)
Bende merak içerisindeyim dün cevap veremedim , sağ olsun forumda ki ilk yazımdı (yukardaki) ban yedim birde banım geç açıldı . Forum mu ? TDK mu ? anlamadım. (Büyük harfden ban atmayın artık.)
Neyse , nasıl ayar yaptığınız anlatabilir misiniz ? (Google da başta gözükmek için uyguladığınız kurallar saçmalıktan ibaret . Youtube da bütün içeriklerinizi izliyorum ama forumun böyle olduğunu bilmezdim öğrendiğim iyi oldu.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…