gablov Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 793 Çözümler 2 Yer Königsberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar optimizasyonun içine etmeyen oyun kaydı programı gerek bana. 2K 60 FPS kayıt alabilmem gerek. OBS ise 140 FPS'lerden 90'lara 60'lara düşürüyor ve çok kötü drop giriyor. Aklımda XSplit var.
Arkadaşlar optimizasyonun içine etmeyen oyun kaydı programı gerek bana. 2K 60 FPS kayıt alabilmem gerek. OBS ise 140 FPS'lerden 90'lara 60'lara düşürüyor ve çok kötü drop giriyor. Aklımda XSplit var.
TonyRogers Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 Ekran karti; Amd ise : Amd relive Nvidia ise : Geforce experience
gablov Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 793 Çözümler 2 Yer Königsberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 TonyRogers dedi: Ekran karti; Amd ise : Amd relive Nvidia ise : Geforce experience Genişletmek için tıkla... Bilerek onları kullanmıyorum. Boyutları çok yüksek ve görüntüde bozulmalar var.
TonyRogers dedi: Ekran karti; Amd ise : Amd relive Nvidia ise : Geforce experience Genişletmek için tıkla... Bilerek onları kullanmıyorum. Boyutları çok yüksek ve görüntüde bozulmalar var.
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #4 Mirilis Action! veya Bandicam kullanabilirsiniz. XSplit gibi programları kullanmak mantıklı değil çünkü OBS'in altyapısını kullanıyor.
Mirilis Action! veya Bandicam kullanabilirsiniz. XSplit gibi programları kullanmak mantıklı değil çünkü OBS'in altyapısını kullanıyor.