Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi. Monitörüm 60Hz destekliyor ama ayarlardan 75Hz yapabiliyorum, 75Hz'yi desteklemediği için ters tepki gösterir mi? Ayrıca akıcılık gitmesi, oyun kasması falan olur mu?
Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi. Monitörüm 60Hz destekliyor ama ayarlardan 75Hz yapabiliyorum, 75Hz'yi desteklemediği için ters tepki gösterir mi? Ayrıca akıcılık gitmesi, oyun kasması falan olur mu?
Benim monitör düşük çözünürlükte 75 Hz veriyor. Ancak 1920 X 1080 yapınca 60 Hz üstüne çıkamıyorum. Özel ayar ile 1920 X 1080 75 Hz kullanıyorum aylardır. Bir sorun olmadı. Sizin öyleyse yapabilirsiniz.
45 FPS oyun oynadıktan sonra bir de 60 FPS deneyin bakalım nasıl fark oluyor. 2 yıldır 75 Hz kullanıyorum 60'a alınca bildiğin kasıyor oyun. Benim de monitörüm 60 Hz ama 75 Hz de 2 yıldır sorun çıkartmadı.
Ben aylardır 60hz monitörü 75hz yaparak kullanıyorum ve akıcılıkta oldukça fark ettiriyor. Ben herhangi bir zararını görmedim ve olacağını da düşünmem.