60Hz ile 144Hz arasındaki farkı hissedemiyorum

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
60Hz monitörden 144Hz monitöre geçtim ama aradaki farkı hissedemiyorum. Boyut farkı bile biri 19'(inç) biri 24' ama farkı hissedemiyorum alışmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu zaman monitörün boyutunu 19' monitörden daha küçük gibi hissediyorum. Hz olayında da sanki 144 Hz alamıyormuşum gibi geliyor. 60 Hz monitörü çok uzun zamandır kullandığım için olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü 144 Hz'e aldıysanız ve hissedemiyorsanız bir sorun vardır.

Farklı farklı oyunlarda deneyin, ben de ilk aldığımda fark edemiyordum ama mesela Overwatch 2'ye girince direkt anladım. Ayrıca doğru ayarlarda olduğundan emin olun monitörlerin.

60Hz monitörden 144Hz monitöre geçtim ama aradaki farkı hissedemiyorum. Boyut farkı bile biri 19'(inç) biri 24' ama farkı hissedemiyorum alışmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu zaman monitörün boyutunu 19' monitörden daha küçük gibi hissediyorum. Hz olayında da sanki 144 Hz alamıyormuşum gibi geliyor. 60 Hz monitörü çok uzun zamandır kullandığım için olabilir mi acaba?

Ayarlardan ekran ve görüntüye gelin oradan gelişmiş görüntü ayarlarında kaç Hz olduğunu kontrol edin. Bende 144Hz almıştım ama farkında olmadan 3 ay boyunca 60Hz olarak kullanmıştım bu yüzdfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı