60Hz monitör 75Hz çalışıyor

fuiber

Femtopat
Dostlar, ben yeni bilgisayar topladim ama monitör HD değil ve hafif cizgiler geçiyor, değişik ve kötü geliyor yani. LoL oynamak istediğimde Not Support yazısıyla karşılaştım, çözünürlüğü falan düzelttim ama yine de tam ekran açılmıyor. Henüz başka oyunlarda deneyebilme fırsatı bulamadim. Oyuna tam ekran giremiyorum.
Windows'ta görüntü ayarlarina girdiğimde iki monitör Hz seçeneği vardı: 75 ve 85 Hz ama benim monitörüm 60 Hz. Monitörümu nasil 60 Hz'de çalıştırabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?

Windows 10 Pro kullaniyorum. Windows'ta sadece 75 ve 85Hz seçenekleri var.

75 Hz çalışmasının ne gibi bir zararı oluyor da değiştirmek istiyorsunuz? Oyunun açılmama sebebinin bu olduğunu zannetmiyorum. LoL oyununda aldığınız hata kodu nedir?

Edit: Bence sorunun kaynağı çözünürlüğünüz, Hz değeriniz değil.

Dostlar, ben yeni bilgisayar topladim ama monitör HD değil ve hafif cizgiler geçiyor, değişik ve kötü geliyor yani. LoL oynamak istediğimde not Support yazısıyla karşılaştım, çözünürlüğü falan düzelttim ama yine de tam ekran açılmıyor. Henüz başka oyunlarda deneyebilme fırsatı bulamadim. Oyuna tam ekran giremiyorum.
Windows'ta görüntü ayarlarina girdiğimde iki monitör HZ seçeneği vardı: 75 ve 85 Hz ama benim monitörüm 60 Hz. Monitörümu nasil 60 Hz'de çalıştırabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?

Windows 10 Pro kullaniyorum. Windows'ta sadece 75 ve 85Hz seçenekleri var.

Her şeyi fabrika ayarlarına çek eğer RX seriyse indir Radeon Software'i oradan çözünürlük ayarlarından yaparsın ciddi sorun değil bir keresinde televizyonu bağlamıştım aynı hatayı vermişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı