TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 14 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar monitörümde dalgalanma mevcut. Nasıl çözebilirim? Not: Monitörüm 60Hz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2019
T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 14 Ağustos 2019 #2 siyah yerde belirgin ise evinin topraklamasından kaynaklı oluyor. Ben o sorunu daha önce monitör kablosunun topraklamasını bantla kapatarak çözmüştüm.
siyah yerde belirgin ise evinin topraklamasından kaynaklı oluyor. Ben o sorunu daha önce monitör kablosunun topraklamasını bantla kapatarak çözmüştüm.
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 14 Ağustos 2019 #3 ThisisPunisher dedi: siyah yerde belirgin ise evinin topraklamasından kaynaklı oluyor. Ben o sorunu daha önce monitör kablosunun topraklamasını bantla kapatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sadece siyah değil renkli bölgelerde de belirgin ayrıca renk solgunluğu da olup düzeliyor sonra tekrar oluyor.
ThisisPunisher dedi: siyah yerde belirgin ise evinin topraklamasından kaynaklı oluyor. Ben o sorunu daha önce monitör kablosunun topraklamasını bantla kapatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Sadece siyah değil renkli bölgelerde de belirgin ayrıca renk solgunluğu da olup düzeliyor sonra tekrar oluyor.
T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 14 Ağustos 2019 #4 önce farklı bir monitörle deneyin onda da sorun çıkıyorsa kullandığınız dönüştürücü vs varsa o bozulmuş olabilir.
önce farklı bir monitörle deneyin onda da sorun çıkıyorsa kullandığınız dönüştürücü vs varsa o bozulmuş olabilir.
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 14 Ağustos 2019 #5 ThisisPunisher dedi: önce farklı bir monitörle deneyin onda da sorun çıkıyorsa kullandığınız dönüştürücü vs varsa o bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde denedim ama o da 60hz idi.
ThisisPunisher dedi: önce farklı bir monitörle deneyin onda da sorun çıkıyorsa kullandığınız dönüştürücü vs varsa o bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde denedim ama o da 60hz idi.