Oynanır tabi ki, 144 ve üzeri monitörler çok kişi de yok zaten hatta bir çoğu CS go kodunu girmeyip 75 hz oynuyor fakat farkında değil tamamen sizin becerinizle ilgili hocam. Oyunun kırılacağı nokta sizin gibi veya daha iyi oynayan birinde daha güçlü donanım olursa sizden iyi olacaktır onun harici oyun bilinci ve kalitesi kötü olan adam sizi 244 le de yenemez diye düşünüyorum. Senelerdir oynarım 165 hz 1 ms monitöre 2 sene önce geçtim. Cs1.3 de başlamıştım bende cs ye.
Bazı monitörlerde çözünürlük düşürerek 75 hz e sıçratılabiliyor. Onu deneyerek bir nebze olsa etki edebilirsiniz.
Hocam bende de 60 HZ monitor var ayrıca fightlarda 40-50 FPS civarına düşüyordu ona rağmen rankedda mge gördüm 2-3 sene önce devam etsem globale çıkardım diye düşünüyorum siz de yapabilirsiniz fakat CS:GO'daki ranked ne kadar seviye belirler bilemem asıl seviye Faceit'te belli oluyor.
60hz 19inçlik külüstür monitör ile keleş rütbelerine kadar çıkmıştım. Arka arkaya 10-15 maç win streak vardı hatta. Araya askerlik girdi ranklarda çöp oldu aimde çöp oldu. Askerden sonra oyunu tamamen garipsedim baya zor geldi 6 ay oynamayınca. Döndükten sonra o vakittir oynamıyorum (9 aydan beri)