60Hz monitörde 250FPS CS oynamak

Emir712

Decapat
İyi günler. Yeni bir sistem aldım. CS-GO yüksek ayarlarda 200-250 FPS verir ancak monitörüm HP vs17e 60 Hz. Herhangi bir FPS kısıtlaması yapmalı mıyım, önerileriniz nedir? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tearing yani görüntüde ufak yırtılmalar yaşayabilirsiniz. Bunu engellemek için V-Sync açıp 60 FPS'e sabitleyebilirsiniz ancak o da gecikmelere neden olur. CS gibi bir oyunda da bu gecikmeler kendini hissettirdiği için kısıtlamanızı önermem.

Kısıtlamanıza gerek yok. Ben de 60Hz monitör ile 150-250 FPS arasında oynuyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı görmedim. Hatta arada FPS 100'ün altına düşünce bile akıcılık kayboluyor gibi hissediyorum. Bırakın alabildiğiniz kadar FPS alın. Şöyle bir durum da var. Bazı durumlarda ekranda görüntü yırtılmaları oluyor. Bu durumda FPS'nizi düşürmeniz gerekmekte. Böyle bir sorununuz yoksa dert etmeyin.

60 FPS üstü görmeyeceğin için 75 Hz bir monitöre geçmen ve oyunda v-Sync açman yararına olacaktır.
Bence yanlış bir düşünce . Topluluk sunucusu oynuyorsanız bunny yaparken FPS değeriniz ne kadar yüksekse o kadar hızlı hızlanırsınız . CS GO da akıcılık önemli ve 60 değerine sabitliyince bu akıcılık kayboluyor .

60Hz ile 60FPS üstü hiçbir FPS değerini göremeyeceğin için 75Hz bir monitöre geçersen 75 FPS görürsün. 144Hz geçersen 144 FPS. 240 Hz geçersen 240 FPS. Bilmem anladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…