60Hz monitörde maksimum 60 FPS mi alınır?

Fark eder. Gerçekten deneyip yazın bir de eğer gene 60 FPS iyi diyorsanız sizin kararınız ama ben hiçbir oyunda V-Sync açmıyorum gereksiz bir özellik.
Hocam yırtılma sorun olmuyormu?
yüksek fps akıcılık sağlar ama gözler 60 fps alır. Bende de öyle çünkü. Akıcılık baya fark ediyor. En kısa zamanda monitör değişene kadar idare etmeyecek bir şey değil.
hocam 60a sabitleyince yinede akıcı oluyor mu?
Yırtılma sorun oluyormu rahatsız ediyormu?
aynen öyle. İnsan Q6600 4GB RAM HD5770'den iyi bir sisteme geçince, monitör de 2 ay idare etsin diyebiliyor
Hahah bakalım sistem gelince görücez
Bu ne demek hocam? Bilmediğimden soruyorum.
Fpsi sabitliyor heralde hocam
60FPS akıcı bir oyun deneyimi sunar ancak bu sistemle birlikte bir 120Hz, 144Hz veya 240Hzbir monitör almanızı öneririm.
Teşekkürler hocam peki f/p monitör öneriniz varmı 144 Hz uygun ?

Hocam yırtılma sorun olmuyor mu?

Hocam 60A sabitleyince yine de akıcı oluyor mu?

Yırtılma sorun oluyor mu rahatsız ediyor mu?

Hahah bakalım sistem gelince göreceğiz

FPS'i sabitliyor herhalde hocam.

Hayır olmuyor. Profesyonel oyuncular oyunun FPS sınırına göre oynuyor şu an 400 CS:GO'nun.

Hayır olmuyor. Profesyonel oyuncular oyunun FPS sınırına göre oynuyor şu an 400 CS:GO'nun.
Hocam demek istediğim şuydu benim alıcağım fps low ayarlarda 300 400 ise ben monitörden dolayı fpsi 60a sabitlesem akıcı olur mu ?
Evet, gözümün önünde ard arda olunca can sıkabiliyor bazen. Ama onların dışında rahatsız etmiyor.
Grafikleriniz hangi ayarda peki düşüktemi ?

Oynadığım her oyunda grafikler Ultra'daydı. Bu arada f/p monitör arıyorsanız AOC 24G2U uygundur. Aynısını bende alacağım.

60 Hz monitörde bile daha fazla alsan bunun farkını anlarsın. 60 Hz'de 60 FPS diye bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60 fps olayı doğru fakat o oluşan farkın sebebi yüksek fpsde gecikme süresinin düşmesi. Misal 60 fps'de 17 ms ise 300 fps'de 8 ms gibi.
Akıcılık iyimiydi hocam ?
60 Hz ekran çağın gerisinde. Kötü bir sistem de almıyorsun. Kesinlikle 144 Hz gerekir.

1-2 saat 144 Hz oynarsan eğer 60 Hz ekrana bakamazsın bile. Sanki 30 fps bir oyun oynuyor gibi gelir.

Alışık olmadığın için akıcı gelebilir fakat akıcı değil kısaca.

60 Hz monitörde neden 30 FPS görüyoruz onu anlamadım.

Monitörünüz 60 Hz de olsa oyunu 60 FPS veya 100 FPS ile oynamanız fark eder. 60 Hz monitörde bile farkı bariz bir biçimde anlarsınız.
Bunu daha önceki konularada eklemiştim, şimdi de ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…