ben 60 HZ monitörümü neredeyse 1 yıldır 84 HZ'e OC'lanmış şekilde kullanıyorum ve herhangi bir sorun oluşmadı. Sadece monitörüm biraz daha fazla ısınmaya başladı ancak halen herhangi bir kötü etkisini göremedim. Monitörü zaten 150 TL'ye aldığım için çok fazla umursamıyorum ancak hasar görme riski her zaman var.
Ben 60 Hz monitörümü neredeyse 1 yıldır 84 Hz'e OC'lanmış şekilde kullanıyorum ve herhangi bir sorun oluşmadı. Sadece monitörüm biraz daha fazla ısınmaya başladı ancak halen herhangi bir kötü etkisini göremedim. Monitörü zaten 150 TL'ye aldığım için çok fazla umursamıyorum ancak hasar görme riski her zaman var.
Başka önerim yok fakat öneriye benzer bir şeyden bahsetmek istiyorum. OC yaptığında, istediğin çözünürlükte istediğin HZ değerini alabilmek için her çözünürlüğe ayrı ayrı HZ değeri girmek gerekiyor. Eğer 1024x768 veya benzeri başka çözünürlükleri de kullanıyorsan onları da OC yaptığın programdan düzenlemelisin. Ekstra HZ'in keyfini çıkarın, hiç para vermeden yeni bir monitör almış gibi oluyorsunuz. O hissi çok iyi bilirim.
ben 60 HZ monitörümü neredeyse 1 yıldır 84 HZ'e OC'lanmış şekilde kullanıyorum ve herhangi bir sorun oluşmadı. Sadece monitörüm biraz daha fazla ısınmaya başladı ancak halen herhangi bir kötü etkisini göremedim. Monitörü zaten 150 TL'ye aldığım için çok fazla umursamıyorum ancak hasar görme riski her zaman var.
Hocam ben bedavaya getirmiştim,bende 84hz kullanıyorum.Benim de hiç umrumda değil.
Sanırım VGA kablosu desteklemediğinden bir adım fazlasına çıkamıyoruz.
85hz yaptığımda direk görüntü gidiyor.
Hocam ben bedavaya getirmiştim,bende 84hz kullanıyorum.Benim de hiç umrumda değil.
Sanırım VGA kablosu desteklemediğinden bir adım fazlasına çıkamıyoruz.
85hz yaptığımda direk görüntü gidiyor.
OC'dan sonra bozulup bozulmaması biraz şans işi açıkcası. Ben de yaklaşık OC'lu şekilde 1 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir bozulma yaşamadım. Ama ileride bozulma ihtimali halen var tabi ki.