60Hz'den 144Hz'ye geçmek fark ediyor mu?

Bende diyorum ki 144 ile 165 arasında fark yok. Neden gereksiz yere fazla para ödesin Sana sadece gülüyorum.
Hala boş yapıyorsun. 144 ile 165 arasında fark var kardeşim. 144 den 165e geçilmez o masrafa gerek yok dersen anlarım. 60'dan çıkabiliyorsa 165'e çıkması daha iyi olur.

Hala boş yapıyorsun. 144 ile 165 arasında fark var kardeşim. 144'den 165e geçilmez o masrafa gerek yok dersen anlarım. 60'dan çıkabiliyorsa 165'e çıkması daha iyi olur.

RTX 3060'ı olan bir arkadaşım var yeni 165 Hz monitör aldı. DP kablosu olmadığı için maksimum 144 Hz de kullanabildi 2 ay boyunca. 2 hafta önce DP kablosu aldı ve 165 Hz de kullanmaya başladı. Hiçbir farkının olmadığını söyledi bizzat kendim de test ettim ve fark yok. Alt tarafı 10-15 Hz. Tanımadığın insanlara karşı da "boş yapıyorsun" gibi sözler kullanmamanı tavsiye ederim. Babanın oğlu değilim.

İlk alıp kurduğumda fare imleci sanki yağ üzerinde kayıyor gibi geldi. Hatta arada sırada masaüstüne alıp imleci sağ sol yapıyorum hala .

Bu arada CS:GO gibi oyunlar için IPS panel önerilmiyor ghosting sebebinden dolayı haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…