60Hz'lik LG Flatron monitörde 75Hz seçeneği kullanılır mı?

EYPROTR

Decapat
60Hz'de kullandığımda görüntüde sıkıntı yok fakat 75Hz yaptığımda ekran sola kayık gözüküyordu, ben de monitörün "horizontal" ayarından sağa doğru çektim. Sizce kullanmam da sakınca olur mu? Bu arada monitöre overclock falan yapmadım orijinalinde böyleydi.

60Hz'deyken ısınıyordu monitör, 75Hz yapınca daha da artabilir mi?
Monitör: LG Flatron W1954S-PF

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartinda daha ağır oyun oynuyormuş gibi düsünün hocam normalde devasa bir fark yok fakat hali hazir ısınıyorsa zaten bir problem var 75Hz'de daha fazla ısınabilir ve bildiginiz gibi ısınma probleme yol açar hocam bir şekilde soğuk tutmanızı tavsiye ederim.

Ekran kartinda daha ağır oyun oynuyormuş gibi düsünün hocam normalde devasa bir fark yok fakat hali hazir ısınıyorsa zaten bir problem var 75Hz'de daha fazla ısınabilir ve bildiginiz gibi ısınma probleme yol açar hocam bir şekilde soğuk tutmanızı tavsiye ederim.

Hocam monitör eski zaten gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Patlar mı diye düşünmüyorum değil. Öyle bir şey olmaz değil mi?

Patlamak kadar büyük bir şey olmaz hocam fakat şunlarada dikkat edin tabii ki.
1. çok uzun süreler kullanmayın zaten eski omurunu daha hızli bitirirsiniz.
2.75Hz'ye gerek yok bence 60 Hz güzel zaten aralarında 60'dan 180'e olacağı gibi devasa fark yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı