F Furkan Tirrun Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 84 4 Şubat 2023 #1 Bir arkadaşım istiyor. Uzun zamandır makine toplamıyorum size danışmak istedim. Oyunlarla işi yok. Trader. Çoklu ekran kullanıyor. Elindeki MacBook'un kasmaya başladığını söyledi. 3 ekranla birlikte kullanabileceği sağlam bir sistem istiyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası Şu sistem çok mu abartılı olur? Son düzenleme: 4 Şubat 2023
Bir arkadaşım istiyor. Uzun zamandır makine toplamıyorum size danışmak istedim. Oyunlarla işi yok. Trader. Çoklu ekran kullanıyor. Elindeki MacBook'un kasmaya başladığını söyledi. 3 ekranla birlikte kullanabileceği sağlam bir sistem istiyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası Şu sistem çok mu abartılı olur?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2023 #2 Çok pahalı tutuyor o şekilde. Tek tek toplamak lazim.
F Furkan Tirrun Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 84 4 Şubat 2023 #3 GT501VC 7T13-RTX4080 - Game Garaj Buda güzel hatta benim topladığımdan daha iyi değil mi?