Arkadaşlar arkadaşımın kardeşine Max 60K'ya kadar sistem toplayacağız. Bütçesi 50-60k civarına yardımcı olursanız sevinirim. RTX 5000 ve RX 9000 serisi çıkana kadar piyasaya hakimdim fakat bir süredir fiyatlara bakamadığımdan dolayı uygun parçaları bulamadım.
@Taha_Erdem hocam monitör öneriniz var mı? Ben kendim Samsung CRG50 144hz kullanıyorum 5 senedir hiç sorun yaşamadım o yüzden Samsung önereceğim. Ekstradan ASUS'da önereceğim. Sistemi 5070 li olacak şekilde seçtim.
@Taha_Erdem hocam monitör öneriniz var mı? Ben kendim Samsung CRG50 144Hz kullanıyorum 5 senedir hiç sorun yaşamadım o yüzden Samsung önereceğim. Ekstradan ASUS'da önereceğim. Sistemi 5070'li olacak şekilde seçtim.
Akakçe'de popüler monitörlerin başında bu vardı. Peki hocam sistemde 7500F yerine R5 9600X olarak değiştirmeye gerek var mı? Bütçe biraz daha kaldığı için daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum aradaki 3300 TL'lik farkı vermeye değmezse bu şekilde önereceğim.
Akakçe'de popüler monitörlerin başında bu vardı. Peki hocam sistemde 7500F yerine R5 9600X olarak değiştirmeye gerek var mı? Bütçe biraz daha kaldığı için daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum aradaki 3300 TL'lik farkı vermeye değmezse bu şekilde önereceğim.Eki Görüntüle 2520536