60'lık klavye vs 100 klavye

zeeQ

Centipat
Sizce 60'lık klavye mi daha iyi yoksa 100'lük mü? Ben geri kafalıyım galiba biraz 100'lük klavye seviyorum 60'lık kız işi geliyor.

Sizce 60'lık klavye mi daha iyi yoksa 100'lük mü? Ben geri kafalıyım galiba biraz 100'lük klavye seviyorum 60'lık kız işi geliyor.
Kullanım, oyun oynayan için %60 yeter. Ama ihtiyacı olan yazılımcı adama %100 lazım.

ben yazılımda kullanıyorum genelde %100 lük klavye ama masan veya kullandığın alan büyükse %100 lük klavye öneririm ama masan küçük ve oyun vb oynuyorsan %60 ve %75 öneririm ama oynayacağın oyuna göre değişir gta 5 falan oynuyorsan numlock önemli %100 lük ala bilirsin

Hocam ben 2-3 yıl boyunca %100'lük klavye kullandım daha yeni %60'lık klavyeye geçtim ilk başta yanlış basıyordum tuşlara ama artık alıştım kod yazarken veya oyun oynarken bir sıkıntısı olmadı tabii el alışkanlığı sizin tercihiniz, ama ben %60'lık klavyeyi tavsiye ederdim. Karşılaştırmak için aşağıya fotosunuda koyacağım.

Oyun performansı için %60'lık, konfor ve kolaylık için %100'lük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…