60TL mikrofon önerisi

yasinseker02

Decapat
Arkadaşlar şu an elimde A4Tech P635K mikrofon var fakat ses çok kötü. Yeni bir tane mikrofon almayı düşünuyorum öneriniz var mı?

Kullandığım bir tane mikrofon var o da 60 lira değil maalesef. O sebeple öneride bulunamayacağım. Ancak bütçeni artırmayı düşünürsen tavsiye ederim.

Ses testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanmayacaksın ama internetten kargo dahil 10 liraya mikrofon almıştım birkaç yıl önce, doların artmasıyla 15 liraya gelir şimdi. 1000 liralık kulaklığı mikrofonu olanlar bile sormuştu sesin çok net geliyor ne kullanıyorsun diye. Snopy SN-130'du mikrofon tavsiye ederim. İlk başta benim de ses diğerleri gibi sorunluydu ayarlarla biraz oynayınca düzeldi. Bu model eski olduğu için artık bulunamaz ama alt veya üstünü bulabilirsin. Bir de ses kötü geliyor derken belki çözeriz çoğu mikrofonun fabrika ayarları inanılmaz kötü oluyor. Ses çok mu kısık geliyor, çok mu boğuk ve uzaktan geliyor? Biraz daha bilgi verir misiniz?

Hangi programla yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…