E eminkarahan___ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 34 1 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi?
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 882 Çözümler 3 Yer unknown 1 Temmuz 2020 #2 Kaç inç olacak ekran? CS:GO FPS ve hıza dayalı bir oyun, haliyle yüksek gecikmeli düşük herzli bir monitör de pek iyi performans vermeyebilir.
Kaç inç olacak ekran? CS:GO FPS ve hıza dayalı bir oyun, haliyle yüksek gecikmeli düşük herzli bir monitör de pek iyi performans vermeyebilir.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.745 Makaleler 21 Çözümler 99 1 Temmuz 2020 #3 thesunset dedi: Kaç inç olacak ekran? Genişletmek için tıkla... 24 oluyor. 24 inç ne ki normal monitör boyutu işte.
thesunset dedi: Kaç inç olacak ekran? Genişletmek için tıkla... 24 oluyor. 24 inç ne ki normal monitör boyutu işte.
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 882 Çözümler 3 Yer unknown 1 Temmuz 2020 #4 FalconPolat dedi: 24 oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal o halde o ebat.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Temmuz 2020 #5 eminkarahan___ dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatta hem monitörüm hem televizyonum var dersen çift ekran kullan ekran kartı biraz yük altında kalıyor fakat efsane oluyor tavsiye ederim
eminkarahan___ dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatta hem monitörüm hem televizyonum var dersen çift ekran kullan ekran kartı biraz yük altında kalıyor fakat efsane oluyor tavsiye ederim
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #6 eminkarahan___ dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Televizyon ekranını çok yormazsa gayet estetik olur.
eminkarahan___ dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben 61 ekran televizyon almak istiyorum. Hem PlayStation 4 hem CS:GO vs oyunları görüntü çok büyük olmadan oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Televizyon ekranını çok yormazsa gayet estetik olur.