Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #11 xwa dedi: Bir kez yapılacaksa iade banı yenmez, zaten yiyeceğiniz zaman önceden daha fazla iade yapmamanız için destek ekibi sizi uyarıyor. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olarak yapmaması gerektiği için uyardım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
xwa dedi: Bir kez yapılacaksa iade banı yenmez, zaten yiyeceğiniz zaman önceden daha fazla iade yapmamanız için destek ekibi sizi uyarıyor. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olarak yapmaması gerektiği için uyardım.
A ayberkqwt Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #12 XENOARES dedi: Hmm anladım. Sırf bu yüzden 2021 yılında bir oyunu iade edememiştim de. Adamlar 2.5 saat yapmış. Neyse olan oldu artık. Ama Security Breach bence hiç oynanabilecek oyun değil. Sırf bu oyuna 61 TL vermek bile hata yani. Genişletmek için tıkla... Bu oyun neden sevilmedi yani bir sıkıntısı mi var kimse önermiyor oyunu.
XENOARES dedi: Hmm anladım. Sırf bu yüzden 2021 yılında bir oyunu iade edememiştim de. Adamlar 2.5 saat yapmış. Neyse olan oldu artık. Ama Security Breach bence hiç oynanabilecek oyun değil. Sırf bu oyuna 61 TL vermek bile hata yani. Genişletmek için tıkla... Bu oyun neden sevilmedi yani bir sıkıntısı mi var kimse önermiyor oyunu.