Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Merhaba dostlar, 61 tuşlu klavye almak istiyorum ancak hangi marka alacağımı ve nereden temin edeceğimi bilmiyorum. Chery mx siyah switch ve beyaz renkli olursa sevinirim. Yardımcı olursanız memnun olurum herkese iyi forumlar
Merhaba dostlar, 61 tuşlu klavye almak istiyorum ancak hangi marka alacağımı ve nereden temin edeceğimi bilmiyorum. Chery mx siyah switch ve beyaz renkli olursa sevinirim. Yardımcı olursanız memnun olurum herkese iyi forumlar
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #2 Bütçeniz?
Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Moneymoon dedi: Bütçeniz? Genişletmek için tıkla... 1500 civarı
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 31 Ağustos 2022 #4 Ares.exe dedi: 1500 civarı Genişletmek için tıkla... 1500 civarına Cherry anahtar bulamazsınız, ayrıca siyah anahtarlar uzun zamandır piyasada yok. Corsair K65 RGB MINI%60 mekanik oyun klavyesi (ayarlanabilir RGB aydınlatma, tek tuşlar, mekanik Cherry MX Speed tuşları, PBT çift vuruşlu tuş kapakları, AXON teknolojisi) QWERTZ, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Corsair K65 RGB MINI%60 mekanik oyun klavyesi (ayarlanabilir RGB aydınlatma, tek tuşlar, mekanik Cherry MX Speed tuşları, PBT çift vuruşlu tuş kapakları, AXON teknolojisi) QWERTZ, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr İlla Cherry olacaksa bunu önerebilirim. Değilse Cooler Master'ın, GamaKay'ın, Royal Kludge'ın, ReDragon'un farklı alternatifleri mevcut.
Ares.exe dedi: 1500 civarı Genişletmek için tıkla... 1500 civarına Cherry anahtar bulamazsınız, ayrıca siyah anahtarlar uzun zamandır piyasada yok. Corsair K65 RGB MINI%60 mekanik oyun klavyesi (ayarlanabilir RGB aydınlatma, tek tuşlar, mekanik Cherry MX Speed tuşları, PBT çift vuruşlu tuş kapakları, AXON teknolojisi) QWERTZ, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Corsair K65 RGB MINI%60 mekanik oyun klavyesi (ayarlanabilir RGB aydınlatma, tek tuşlar, mekanik Cherry MX Speed tuşları, PBT çift vuruşlu tuş kapakları, AXON teknolojisi) QWERTZ, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr İlla Cherry olacaksa bunu önerebilirim. Değilse Cooler Master'ın, GamaKay'ın, Royal Kludge'ın, ReDragon'un farklı alternatifleri mevcut.