@Shamo Hocam ne yaptın ya öyle . Hero Alpha biraz pahalı kaçar bana ya. Yani uçmak istemiyorum tabi o kadar ama M7'nin bazı diğer özellikleri teşvik ediyor beni. H440'ta da geniş alan ve kablolama hoş.
@burakk91 Yok hocam OC yapacağım ama extreme şekilde değil yani.
@CJack60 Hocam pencereli istiyorum o Mastercase'de yok Pro'da var ama o da 600 lira iken H440 500 lira olunca daha mantıklı geliyor.
Hahaha vallah Almanya'da Hero ile Hero Alpha arasinda 55-60 euro oyniyor en fazla. bende ucundan döndüm onun almadim. H440 kasa su an oturdugum koltugun tam arkasinda kolisinde oturuyor. Bayildim ben tasarimina falan, cok hos bir kasa. haaaa bide H440 4 fan ile birlikte geliyor. Büyük arti benim icin.
Yapma ya canım çekti o kutusunu görmek . Artık o zaman montajı yapınca resimlerini bekliyoruz.
Bunun bir de NZXT Hue vardı onla aynı kafa sanırım. 60₺ verilir verilmesine de bir sisteme hayırlısıyla karar vereyim kesinlikle dediğiniz gibi görünüme de önem vereceğim. Bu arada sizi kasa kırmızı siyah mı yoksa beyaz mı ? Büyük çıkmazdayım acaba anakartla uyumlu olsun diye kırmızı siyah mı alsam ama o zaman soğutucu kalacak öyle yetim gibi. Beyaz alırsam da anakart kalacak. Doğrusu siyah kırmızı beyaz da iyi bir kombinasyon olabilir ama.
Abim 27 sinde gelecek anca o zaman montaja gecebilecem. Ama tamamiyla kapsamli bir montaj yapmayi düsünüorum youtube icin
Ben kirmizi siyah aldim. Anakart M7 kirmizi siyah. Ekran karti MSI kirmizi siyah ve led isikli. Ramler kirmizi siyah ve gümüs. Sivi sogutma siyah beyaz ama ona ileride ben kirmizi siyah fan aldimmi olur biter
Aynen hue gibi ama hue hem pahali hem biraz daha kapsamli gibi, ama bu gösterdigim de yeter yani abarmaya gerek yok xD Ben youtube da bir video izlemistim ayni kasa ve tam bu gösterdigim led isiklar. Dur bi bakim bulabilecekmiyim tekrar video yu.
Lütfen bunları özelden konuşur musunuz bizim de canımız çekiyor. (!)
Şakayı geçtim gerçekten sizin bu sistemleri görünce kendi kasama yan gözle bakıyorum . Ama ben de babamı ayarlarsam GTX1070'li İ5 6600K'lı kırmızı siyah S340 toplayacağım inşAllah.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi